Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok vagy vélemények?
Figyelt kérdés
Rám írt facebookon a fiu
Azonban kicsit tartok ettől a netes ismerkedéstől, pedig sokszor hallom hogy valaki ott találja meg az igazit.
2018. jan. 6. 21:22
1/4 anonim válasza:
Ritkán vannak ott normális lányok, akik nem koptatnak le. De rájuk lehet találni! Én is az egyik társkereső miatt ismerkedtem meg egy lánnyal, akivel volt egy néhány randi, jövő pénteken is lesz egy és szerintem rá is fogok kérdezni a dolgokra, mert volt minden (ölelés, csók és puszik, kéz a kézben séták kettesben). Személy szerint ajánlom, mert manapság az az egyik legegyszerűbb dolog párkapcsolatilag, illetve ha nincs nagy baráti társaságod és a haverjaidnak sincsenek nagyobb ismeretségi köre, akkor nagyon nehezen fogsz tudni ismerkedni. 20/f
2/4 anonim válasza:
Kérj találkozót egy idő után, de nehogy egyedül menj, anyud vagy apud kísérjen el, es győződjön meg arról, hogy valóban az a fiú-e, akinek mondta magát, aztán elmehet, vagy ami azért biztonságosabb: ha ott marad veletek. Persze nem közvetlenül, de tisztes távolságból nézzen rátok időnként, ki tudja, lehet, hogy a fiú csak azért kellett, hogyha megy veled valaki, lenyugodjon, hogy tényleg ő az, aztán szépen hazamenjen, es jöjjön valami emberrabló... Tudom, hülyén hangzik, es nagy valószínűséggel nem is történik meg, de ki tudja... Fő a biztonság.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:))
2018. jan. 7. 10:52
4/4 anonim válasza:
Én 3 pasimat ismertem meg facen az egyikkel még most is együtt vagyok és ő egy igazi álom😍
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!