Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Szerintetek? Ad majd...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek? Ad majd még jeleket? (Lányok is irhatnak)

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon megtetszett. Az újévi bulin tetszett meg. Egyszer csak azt vettem észre h sokszor a szemembe néz. Meg magára vonja a figyelmet (hangosabban nevet mint a tobbiek meg ilyesmi) utánna már én is jeleztem azt neki h tetszik nekem. Állandóan beszólt nekem. Nagyon piszkáltuk egymást. Azt is kiprobaltam h bementem a gyerek szobába telefonozni akkor ő is bejött és beszélgettünk. Utána meg egy telefon elkezdett csörögni es akk kimentunk. Amikor meg a nappaliban az ágyon voltam egybol jott piszkálni. Amikor a telefonját megpróbtam feltörni akk meg is mutatta a kódot. De viszont eléggé bunkó meg idióta. Ráirni nem akarok mert ugy se ir vissza. Mit csináljak h legyen is köztünk valami? Suliban csak mosolyogjak rá? Fiuk szeretitek azt ha rátok mosolyognak? Vagy mit csináljak h jobba megtetszek neki?
2018. jan. 6. 02:20
 1/4 A kérdező kommentje:
Jobban*
2018. jan. 6. 02:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Általában azért bunkóskodnak és beszólogatnak a fiúk, mert tetszik nekik a lány. Miért nem mész oda hozzá csak úgy te is beszólogatni? Ez is a flört része. Én mai napig megyek így oda pasikhoz, akiket ismerek már. először csak beszólogatunk egymásnak, aztan persze normálisan is beszélgetünk. Ha keresed a társaságát, fel fog tűnni neki. De persze ne tapadj, hagy, hadd menjen oda hozzád Ő is.
2018. jan. 6. 04:28
 3/4 anonim ***** válasza:
A mai kislányoknak nagyon rossz ízlése van...
2018. jan. 6. 17:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha bunkó és idióta akkor miért akarsz vele bármit is?Mindegy nem lényeg.Én szeretek a lányokért küzdeni.Ha nagyon húzni akarod az agyát akkor legyél sokat a barátnőiddel és néha nézz rá de csak annyi ideig hogy felkeltsd benne az érdeklődést, aztán egy mosoly és ha nagyon köcsög akarsz lenni akkor furán nézel ha rádmosolyog.Ha visszamosolyog húzd az agyát még jobban:Csak egy-egy pillanatra pillantsatok össze.Garantáltan küzdeni fog, azt megmondom:D De ha odamegy hozzád akkor baszkodd a hajadat, és ne hosszú mondatokban válaszolj, mindenképpen szerezzen meg nehezen, még a randit is halasztgasd ameddig akarod, és az első egy két randin még ne csókolózzatok, de azt még jobban garantálom hogy küzdeni fog a kegyeidért, és még a barátnőidnek is henceghetsz.Azt fogod elérni hogy kiszűröd hogy nem csak dugóra kellesz neki.Hajrá! 16/f
2018. jan. 8. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!