Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek össszejöhetünk?
Figyelt kérdés
Egy nagyon cuki kinai srác teccik, és vele összejönne egy kapcsolat ?Ő 14 éves.
Én vietnámi vagyok és szerintem szép az arcom, nem sminkelek meg semmi.
Szóval jó pár lennénk?Mert szeretnék hajtani rá .Azt tudom csak kislány vagyok ,de nem most szeretnék vele összejönni ,hanem csak közel kerülni hozzá.Mert annyira helyes és olyan jó teste van. A közelében mindig biztonságban érzem magam és pont olyan magasságban vagyunk ,mint ahogy a filmekben.Magasabb nálam pont annyival ,hogy cukik legyunk.Felőlem jöhetnek a beszólós valaszok ,de remélem lesz normális válaszoló is.
L/13
2018. jan. 3. 23:26
1/8 anonim válasza:
Ez aranyos
először barátkozz vele es logj vele sokat meg néha öleld meg
Szerintem cuki lenne sok sikert
2/8 anonim válasza:
2-es válaszoló, a jegyek nem számítanak :). És kérdező, szerintem, ahogy az 1-es írta, próbálkozz meg vele, sok sikert :)
3/8 A kérdező kommentje:
Olyan éretlen a fiú. De mégis a sors jól felfegyverezte őt jó tulajdonságokkal.
2018. jan. 5. 00:23
5/8 anonim válasza:
Truong Sa, Hoang Sa la cua Vietnam!!!
6/8 anonim válasza:
Szerintem először ismerkedj vele össze. Aztán meg próbáld meg valahogy kimutatni hogy bejön neked.
7/8 A kérdező kommentje:
Most már eléggé eltávolodtam tole.Az a tipikus tinedzser crushom (kiszemelt ,ha valaki nem tudna) volt . Most a sulira kell koncentrálnom a jövo evi felvetelire ,de jo volt az erzes. Talán majd pár évvel késobb.
2018. ápr. 13. 22:39
8/8 A kérdező kommentje:
Viszont az öltözködèsi stílusa nagyon megfogott.❤️❤️
2018. ápr. 19. 23:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!