Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetek lányokkal?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetek lányokkal? Szívesen beszélgetek akárkivel, de hol? 16F

Figyelt kérdés
Hol tudnék ismerkedni 14-15-16 éves lányokkal? Úgy értem, hogy a való életben szeretnék, de Budapesten nem tudom konkrétan hol lehetne. :/

2018. jan. 3. 20:30
 1/2 anonim válasza:
100%

Utcán,plázába néha orvosnál (hidd el tudom) de a lényeg hogy nem elég kinézni,oda is kell menni hozzá.Mondjuk köszönj rá csak úgy aztán ha össze futtok máshol ahol adott a pillanat hogy beszéljetek hát kezdeményezd,Ne vidd túlzásba,egy pici kis bókot is bedobhatsz mert azt szeretik,mondjuk a mai csajok nagy részénél csak az számít hogy hogy nézel ki,de ezt kakild le bízz magadban ha oda teszed magad nem sok veszteni valód van ha nincs esélyed az ott helyben kiderül mint a kaparós-nál.

Remélem tudtam segíteni.

2018. jan. 4. 12:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, tudtál...még csak bátorságot kell szereznem és menni fog :)
2018. jan. 4. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!