Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha új iskolába járok, hogyan ismerkedhetek meg lányokkal, akik nem az én osztályomba járnak?
Figyelt kérdés
Van pár lány, akin látom, hogy tetszek neki, de mégsem tudom, hogy lehetne megismerni, hisz nem ismerek senkit az iskolában szinte, az osztálytársaimon kívül2017. febr. 11. 15:51
2/9 A kérdező kommentje:
Oké, és mit mondok? :D
2017. febr. 11. 16:09
3/9 anonim válasza:
Hello lenne kedvetek dumálni? Vagy valami ilyesmi.
4/9 A kérdező kommentje:
De lehet, hogy hülyének fognak nézni, azt meg nem akarom, vagy kinevetnek
2017. febr. 11. 16:52
6/9 anonim válasza:
Ha tényleg tetszel egy lánynak, akkor mindegy, hogy mit mondasz :)
7/9 A kérdező kommentje:
az oké, de hogy jussak el odáig? valami ok vagy nem tudom mi kéne, hogy eltudjunk kezdeni beszélgetni, onnantól már é ntudom
2017. febr. 11. 17:06
8/9 joe2016 válasza:
Kérdezz egy osztaly rársad ismeri őket mutassaon be
Nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!