Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miert szeretik a lanyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert szeretik a lanyok ennyire a kulfoldi pasikat?

Figyelt kérdés
Sokat tapasztalom mostanaban hogy tarskereseskor nagy hatrany hogy "csak" magyar vagyok. A kulfoldiek sokkal elorebbrol indulnak. A hazai dolgok gyulolete ide is beivodott?
2018. jan. 3. 00:04
 1/5 anonim ***** válasza:

-pénz

-egzotikum

-státusszimbólum

Kb ezek miatt és nem minden lány, van akit kifejezetten érdekel hogy magyar legyen a párja, vagy hogy magyarul tudjon beszélni a nagyi az unokájával.

2018. jan. 3. 00:27
 2/5 anonim ***** válasza:
nagy a farkuk vastag a péztárca
2018. jan. 3. 00:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én lány vagyok, és őszintén szólva volt pár alkalom, mikor fent voltam a Tinderen :D Aztán persze mindig kiábrándulok... De ami érdekes, hogy sokszor észrevettem magamon, hogy kép alapján, még ha nem is tudom, hogy az illető külföldi, valahogy ők jobban bejönnek. Szerintem amúgy az egzotikum miatt, ahogy az első is írta, más megoldást nem látok... Persze egyikükkel sem találkoztam, de mindig elszomorított, hogy ajj de kár, hogy ez megint külföldi.

2018. jan. 3. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
A lányok általában arra buknak, akik nem olyanok, mint a többi srác. Egy külföldi pont ilyen. Egyszerűen kitűnik a tömegből. Nem a pénz a lényeg, hanem hogy mennyire vagy egyedi. Csak az igazi vesztesek párosítják a nőket a pénzzel.
2018. jan. 3. 18:10
 5/5 anonim válasza:
engem lányként az ismeretlen vonz bennük, mármint nyilán ehhez nem kéne külföldinek lennie az illetőnek, de ez teljesen tiszta lapot jelent. nem mondom, hogy budapesten az összes korombelit ismerem, de van egy kör amiben az ember mozog és ott mindenki tud a másikról ezt-azt. na ilyen nincs a külfödliek esetében.
2018. jan. 8. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!