Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mik a tarskereses szepsegei?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a tarskereses szepsegei?

Figyelt kérdés
A minap odamentem egy szorakozohelyen tobb lanyhoz is,azt mondtak hogy "ok nem allnak le csoringer magyarokkal", Megjegyzem nem "full gucci" ruhakban jarok, de szerintem jol keresek. Utana lattam hogy a szoban forgo holgyek egy kulfoldi (nyugati) ferficsapattal flortolnek, tancolnak majd smarolnak. Szerintem ez a jelenseg jellemzi a magyar nok egy tekintelyes reszet, es elegge elszomorit. A ferfi resz sem jobb, sok fiunak nincs mersze akar leszolitani egy magyar lanyt is. Mondjuk ilyen eset utan mint ami velem tortent kezdem erteni... summazva fiuk novesszetek tokot magatoknak. Lanyok ne legyetek penzehesek es ne higgyetek hogy kulfoldon a sz.rnak is jo ize van (gondolom emiatt van a kulfoldi pasi vonzalom reszben). Ekezetekre most nem telt a csoringer magyarnak, ne kovezzetek meg. Mielott kirobbantanek egy forradalmat, akinek nem inge, ne vegye magara...
2018. jan. 2. 00:48
 1/5 zsirdagadék_ ***** válasza:
Mi a kérdés?
2018. jan. 2. 00:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Az, hogy nektek mik a tapasztalataitok, torteneteitek e teren? Mik a "szepsegei"?
2018. jan. 2. 01:04
 3/5 zsirdagadék_ ***** válasza:
para
2018. jan. 2. 01:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Bár nem feltétlen a te sztoridhoz kapcsolódik, de a kedvencem, mikor azelőtt leráznak, hogy akármit csináltam volna, akár egy beszélgetés előtt. Bár az se rossz, mikor egy adott lány hangosan (úgy értem, hogy sokakhoz eljut a dolog) panaszkodik, hogy neki nincs barátja, senki se próbálkozik nála, jajj, sajnáljuk egy picit. Aztán mikor esetleg úgy alakul, hogy beszélgetésbe elegyedünk, sehol semmi, elhatárolódik, esélyt sem ad :D nevetséges mindkettő, na de a kérdésedben szereplők sem rosszak.
2018. jan. 2. 01:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Sikeres társkeresés nem szórakozóhelyen történik. Bár nyilván az ilyen bulikban is felbukkanhat néha 1-1 értelmes srác vagy kedves lány, de a többség felszínes majom meg ostoba k***a. Szórakozóhelyre táncolni járunk, iszogatni, beszélgetni, maximum flörtölgetni.

De TÁRSAT, na azt nem ilyen helyen kell keresni.

2018. jan. 2. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!