Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen az ideális?
Külsőre nincs konkrét, a lényeg, hogy valamiért nekem bejöjjön. Jellemre meg ne legyen bunkó/flegma, merje vállalni magát és legyen valamennyire szerény. A "tökéletes kapcsolatba" pedig mindkét fél tegyen bele ugyanannyit, különben nincs sok esély...
Amúgy miért érdekel??
(15/L)
Mackós testalkat, szakáll, világos bőr, erősebb szőrzet.
Jellem: passzoljon az enyémhez!
Külső megfog, belső megtart.
Külsőleg ami számít, hogy igényes és magas legyen, mert én is eléggé magas vagyok. Ne legyen sovány, de duci sem. Sportos, minimálisan izmos. Szeretem, ha valaki odafigyel arra, hogy hogyan öltözködik, szerintem ez is igényességre utal. Nagyon bejön a természetes, kócosabb, esetleg göndör haj.
Belsőleg vicces legyen, de ne az az erőltetett humor meg a faviccek. Azok egyenesen irritálnak. Természetesen kedves, megértő, barátságos legyen. Nem vagyok szerintem egyszerű eset. Nem, nem hisztis vagyok, csak néha túlpörögök. Szóval viseljen el, bízzon bennem, mert enélkül nincs kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!