Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nektek milyen az ideális?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen az ideális?

Figyelt kérdés
Kit néztek meg leginkább az utcán, milyen jellemmel jöttök össze, hogy képzelitek el a tökéletes kapcsolatot, milyen kritériumok kellenek hozzá. Főleg lányok véleménye érdekel. pm is jöhet, legalább trécselünk így éjszaka

2017. dec. 9. 23:01
 1/6 anonim válasza:
Nekem nincs meg az "ideálom". Ha külsőre tetszik a srác és a személyisége is megfog, akkor lehet szó randiról vagy akár többről is
2017. dec. 9. 23:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Külsőre nincs konkrét, a lényeg, hogy valamiért nekem bejöjjön. Jellemre meg ne legyen bunkó/flegma, merje vállalni magát és legyen valamennyire szerény. A "tökéletes kapcsolatba" pedig mindkét fél tegyen bele ugyanannyit, különben nincs sok esély...

Amúgy miért érdekel??

(15/L)

2017. dec. 10. 00:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Hogy beszélgessek mert unatkozom. De ha csak azt írom ki akkor törli a kérdést a rendszer :D
2017. dec. 10. 00:22
 4/6 anonim válasza:

Mackós testalkat, szakáll, világos bőr, erősebb szőrzet.

Jellem: passzoljon az enyémhez!

2017. dec. 10. 06:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sokféle bejön. Vékony testalkatútól a pufókig sokféle. Arckarakter is fontos és az hogy az illetőnek a tekintete mennyire tiszta, mert a szem a lélek tükre. Láncdohányos ne legyen mert azzal csókolózni képtelenség. Legyen kulturált aranyos, csinos és tudjon szívből érezni.
2017. dec. 10. 13:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Külső megfog, belső megtart.

Külsőleg ami számít, hogy igényes és magas legyen, mert én is eléggé magas vagyok. Ne legyen sovány, de duci sem. Sportos, minimálisan izmos. Szeretem, ha valaki odafigyel arra, hogy hogyan öltözködik, szerintem ez is igényességre utal. Nagyon bejön a természetes, kócosabb, esetleg göndör haj.

Belsőleg vicces legyen, de ne az az erőltetett humor meg a faviccek. Azok egyenesen irritálnak. Természetesen kedves, megértő, barátságos legyen. Nem vagyok szerintem egyszerű eset. Nem, nem hisztis vagyok, csak néha túlpörögök. Szóval viseljen el, bízzon bennem, mert enélkül nincs kapcsolat.

2017. dec. 11. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!