Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsokolhatom?
Figyelt kérdés
Van egy lany akivel egy tarsasagba ismerkedtem meg aztan rairtam, elhivtam talalkozni. Utana nem talalkoztunk jo par napig de beszeltunk mindennap. Most ujra talalkozunk szerintetek megcsokolhatom vagy korai? Ugy erzem h valamennire mar fontos vagyok neki mert erdeklodik irantam o is. Koszonom elore is2017. dec. 7. 23:07
1/4 anonim válasza:
hát figyi, szerintem ne siesd el. ha még csak egyszer találkoztatok, akkor várj még és figyeld a jeleket. azt is erdemes kideríteni, hogy volt-e mar barátja, mert ha te lennél neki az első, akkor lehet, hogy sokkolna kicsit a dolog így hirtelen
sok sikert:D
18/L
2/4 anonim válasza:
Ne. Öleld meg. És utanna akar az arcra puszi utána a szájra puszi és aztán a csók.
3/4 A kérdező kommentje:
Ölelés mar volg elso talalkozokor nem is 1. Baratja volt de nem volt valami komoly kapcsolat.
2017. dec. 8. 07:24
4/4 anonim válasza:
Figgyeljd a női jeleket :D Pl.:Ha figyeli a szádat beszéd kőzben vagy valami ilyesmi akkor nyugodtan le kaphatod :D 18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!