Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fontos! Második találkozásnál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos! Második találkozásnál megcsókolhatom azt a fiút aki nagyon tetszik nekem? Többi lennt!

Figyelt kérdés
Már beszéltünk facebookon, egyfolytában úgy 8 órát, és tegnap is egész jól elbeszélgettünk, akkor élőben. Nem mertem közelíteni felé, és úgy gondoltam, hogy amúgy is ez túl korai. Mostmár viszont nem bírok magammal, nekem ő kell, meg akarom csókolni. Mit tegyek? Mik azok a jelek, amik azt mutatják, hogy ő is szeretne? srác amúgy cigizik. Milyen ízű lehet a szája?

2017. jún. 15. 18:09
 1/8 A kérdező kommentje:
Mikor elköszöntünk, megöleltük, és megpusziltuk egymást. Akkor lehet hogy a csókot is engedi?
2017. jún. 15. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem a tini kategóriába raktad? :-P Felnőtt emberek már szexelnek ennyi után :-P
2017. jún. 15. 18:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Már szexelnek a második randin? Ez kicsit meredek.
2017. jún. 15. 18:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem szexel a többség az első vagy 2.randin,de ez tényleg tini kategória.

Egyébként meg tégy úgy,ahogy jól esik.

2017. jún. 15. 18:27
 5/8 anonim válasza:
Megcsókolhatod,összes exem cigizik ,meg lehet szokni,sőt ha szerelmes vagy még tetszik is 18 l
2017. jún. 15. 18:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok.
2017. jún. 15. 18:32
 7/8 anonim ***** válasza:
16%

szerintem még ne csókold meg, ne add ilyen könnyen magad...

tavaly beszélgettem egy lánnyal, először egy buli után beszélgettünk, majd egyik reggel beszéltünk vagy tíz percet. aztán az első "randin" kocsmában voltunk, masnap megint kocsmában voltunk, és azután smároltunk... de utána dobott is az olcsója :D

elhiszem hogy nagyon bejön a srác, de még várj szerintem :)

17/f

2017. jún. 15. 18:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Következő randin adj a szájához közel puszit. Ha az ajkaid kicsit érintik is az övét, bármi lehet belőle.
2017. jún. 15. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!