Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasítja ezzel a bókolásom?
Figyelt kérdés
Van egy lány akibe már egy jó ideje szerelmes vagyok. Szakítottak pár hónapja a barátjával eddig is mellette voltam úgy érzem, hogy túltette magát és talán próbálkozhatók nála. Általában ha találkozunk mindig megdicsérek valamit rajta. A haját,sminkjét vagy mondom neki hogy csinos, szép stb... És a az első reakciója mindig az hogy tényleg? vagy hogy biztos? És utána mondom neki hogy igen, tényleg. És ekkor mosolyogni szokott vagy néha azt se, vagy van hogy megköszöni. Szóval így nem tudom hogy mi zajlik le benne. Vagy csak még egyszer hallani akarja hogy azért kérdez vissza?2017. dec. 4. 16:14
1/2 anonim válasza:
lehet h azért kerdez vissza,mert nem hiszi el magáról,hogy szép. Talán ezeket gyakrabban mondhatnád neki :)
2/2 anonim válasza:
"És a az első reakciója mindig az hogy tényleg? vagy hogy biztos? És utána mondom neki hogy igen, tényleg. És ekkor mosolyogni szokott vagy néha azt se, vagy van hogy megköszöni. "
Amikor nem mosolyog, akkor újabb bókra vár, vagy csak unja már a bókolást. A visszakérdezést pedig megerősítésként csinálja, enyhe önbizalomhiányra utal... sok oka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!