Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Az ilyen kínt miért nem érzik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen kínt miért nem érzik át normálisan az emberek?

Figyelt kérdés

A legtöbbször még csak plussz cseszegetést és bántást kapnak ha elmondják. Arra gondolok amikor olyan illetőbe szerelmes az ember akinek van már barátnője/pasija. Mert mintha eldönthetné az embet kibe szeret bele és ha szerelmes pont leszarja az etikettet meg a kiszemelt párjának a lelkivilágát. Ráadásul ennél nincs is rosszabb, amikor valaki mással van az akit szeretünk , és látszólag nem tehetünk semmit. Ennél nincs is rosszabb, csak a bizonytalanság, hogy vársz hátha szakítanak vagy mittomén, ha túl nyomulsz az a baj, ha nem teszel semmit akkor meg az, aztán találgathatod, hogy ez a nézés részéről most mi volt, miért mondta ezt, most akkor ő is érez valamit? Vagy ha igen akkor is tökmindegy mivel ott a barátja és elnyomja magában hiszen ott a másik és kapcsolat stb... Oké mondják, hogy felejtsem el, még vannak millióan akik tetszenének, de mi van ha nem akarom?

Ez annyira igazságtalan, hogy mert valakik előbb ismerték meg egymást és összejöttek emiatt másnak már úgymond alig van esélye, pedig még csak randijuk sem volt, hogy kiderüljön mennyire lennének jó pár, de nem is lehet hiszen kapcsolatban van...

2017. dec. 4. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert mindenki a saját dolgait tudja igazán átérezni. Mit vársz egyébként is az emberektől? Hogy elkezdjenek pátyolgatni és vigasztalgatni? Egyébként mindenki érzett már ilyet, de túl kell jutni rajta, és ez csak egyedül megy. Mondhat neked bárki bármit, nem fognak változni tőle az érzéseid, mert ez egy nagyon szubjektív dolog, és nem tud hatni a racionalitás rá. A kérdésed pedig nem is igazán kérdés, hanem egy keszekusza kétségbeesett hisztiroham, amit szintén megértek, mert mindannyiunk fejében játszódnak le ilyen gondolatmenetek, de azért jobban tetted volna, ha kicsit összeszeded magad, és megfogalmazod hogy mit is szeretnél kérdezni. Olyan fogalmakkal dobálózol itt, mint igazságtalanság, meg implikálod hogy szerinted minél nincs rosszabb.. Az utolsó bekezdés nagyon éretlen gondolkodásra vall. Ennyi erőből az is igazságtalan, hogy valakinek sok pénze van, nekem meg nincs, valakinek nagy farka van, nekem meg nincs... Nem fog a világ aládrendelődni, csak azért mert neked éppen valamire lenne szükséged, ezt értsd meg. Nem oltogatni akarlak félre ne értsd, csak nagyon bele vagy ragadva a nézőpontodba, de szükséges hogy egy kicsit felül tudjon emelkedni az ember, és felülről szemlélni a problémát, akkor is ha nehéz. :(
2017. dec. 4. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Nyugodtan mondd meg neki, hogy ha nem lenne foglalt, akkor bejönne neked. Egy csomóan csak azért vannak kapcsolatban, mert félnek az egyedülléttől.
2017. dec. 4. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
just magyar céges környezet things... Én így nem mennék el
2017. dec. 4. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:
62%
basszus, ne haragudj, nem ide szántam ezt a választ :D
2017. dec. 4. 14:39
 5/5 anonim ***** válasza:
52%

Neked igazságtalan, nekik nem, ők boldogok így. Ne gondold, hogy annyira egyedi eset, hogy egy emberbe többen szerelmesek, ettől még nem lesz mindegyik hozzá való és pláne nem fog mindegyik viszont tetszeni neki.

Voltam én is ilyen helyzetben, nem is egyszer, de hogy ennél nincs rosszabb? Na ez nevetséges. Ez annyira nem minősül problémának, hogy kifejezetten élvezném, ha megint ez lenne a legnagyobb gondom az életben.

Sosem cseszegettem vagy bántottam senkit azért, mert olyanba lett szerelmes, akinek már van párja. Gyakran előfordul, nincs ebben semmi bűn, senki nem tehet róla.

Az már más dolog, ha valaki 0-24-ben ezen siránkozik és rinyál, ráadásul gonosz terveket szövöget a fejében a kiszemeltje párja ellen.

Szerelmesnek lenni szép dolog, akkor is, ha fáj, akkor is, ha reménytelen, de ha valaki teljesen meghülyül tőle, ott igenis kellenek a kemény szavak, különben rossz vége lesz.

Te már most haragszol a fél világra, és a saját személyed elleni igazságtalanságnak érzed, hogy a szerelmed valaki mással boldog. Eszed ágában sincs tovább lépni, inkább azon gondolkozol, hogy férkőzhetnél a közelébe és rettenetesen sajnálod magadat...

Lehet, hogy beszélned kéne egy szakemberrel.

2017. dec. 4. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!