Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Másnak is volt ilyen az első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is volt ilyen az első csókja?

Figyelt kérdés
Pár hete megcsókolt egy srác az osztályomból akit alig ismerek, mert nem éppen egy társaság vagyunk. Tipikusan csajok veszik körbe és nem éppen zavarja. Megcsókolt én pedig nem tudom miért de visszacsókoltam. Tetszik nekem, de nem tudom, hogy akarok-e vele járni, mivel eléggé csajozós meg hát mi lenne a közös témánk. Emellett kicsit rib3ncnak érzem magam, mert tényleg "kellettem" magam (házibuliban voltunk), mielőtt megcsókolt de minden lány ugyan ezt csinálta, táncoltunk, buliztunk, ami szerintem normális. Először csak megpuszilt mert nem engedtem hogy megcsókoljon de azután megtörtént. Kicsit rosszul érzem magam, hogy ez lett az első csókom nem pedig valami meghittebb valamint biztos hogy az egész osztály látta, és nem örülök ha elkönyvelnek ilyennek. Ti is éreztetek már így? Nektek milyen volt az első? Mit tennétek a helyemben?

2017. dec. 3. 12:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
hát igen, de sajnos ettől ez még az első csókom marad...
2017. dec. 3. 17:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Jobb fiatalon szembesülni azzal,hogy a tetteinknek következményei vannak.

A második csók már ne ilyen legyen és kész.

2017. dec. 3. 17:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jó volt az első csókom.

De volt olyan is elötte hogy szájra puszit akart adni én pedig elforditottam a fejem. Ezt még mindig viccesnek tartok visszagondolva. De neki tök kínos lehetett.

16L

Amugy ne aggódj lesz majd más ami jobb lesz.

2017. dec. 3. 18:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kb ugyanilyen volt az első csókom 16 évesen, csomó osztálytársunk látta. Mondjuk köztünk volt is valami, vagyis igazából nem tudom mi, mindketten húztuk egymás agyát, de nem jöttünk össze sosem. Utána ugyanúgy viselkedtünk egymással, mint azelőtt, ha szóba került/kerül a barátaink körében, igazából csak nevetünk rajta, elvicceljük. Már elballagtunk, de egy társaságban maradtunk, azóta megbeszéltük, hogy simán összejöhettünk volna, de mindegy :DD

Szerintem nem kell magad rosszul érezned, így sikerült, sok embernek így történt az első csókja, nem ettől lesz valaki ribi. Ha meg pláne még nagyjából jó is volt, szerintem ne bánkódj :) (én pl sokkal jobban örültem neki így, buliban, vele, mintha nem tudom, 7-ben üvegezés közben került volna rá sor :DD)

19/l

2017. dec. 4. 18:16
 15/17 anonim válasza:
Én kicsit elsiettem az első csókot, fel is képelt utána 😅 De végül azt mondta hogy jól csinálom, csak utána nem találkoztunk többet
2017. dec. 28. 08:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Jaj drága ne már. Mit izélsz ezen? Túl van ez az egész hypeolva. Az én első csókom egy haveri körben történt, és a srácnak már régóta tetszettem, és full részegen beleültem az ölébe, mert egyszerűen jól esett, hogy tetszettem, pedig a sráchoz józanon hozzá sem nyúltam volna. Szóval ja... de hát most már mit tudok tenni vele? Szóval elkönyvelem tapasztalatnak. Azóta úgyis annyi szép csókom volt már, hogy az csak egy volt a többi közül. És hogy "ribis" voltál-e? Hát szerintem nem. Az, hogy táncolsz és élvezed a zenét, az egyáltalán nem "ribis" viselkedés, csak elengedted magad.
2018. jan. 2. 01:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem is egy buliban volt. Videken laknak az unokatesoim es nyaron voltam naluk. Egyedul uldogeltem es odajott egy srac akit imertem és megkerdezte hogy nincs e kedvem tancolnk, mondtam hogy miert is ne es akkor egy egesz lassu szam volt es beszelgettunk kozben. A végén megcsókolt es nagyon oda voltam erte, de mint kiderult volt baratnoje es ivott is valamk jegeres energiaitalt ( nem tudom miert ontenek mindent ossze) es attol kicsit fel batorodott. De ertol senki nem tud es ha ott vagyok keresztul nez rajtam szoval ja...😂
2018. ápr. 8. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!