Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is volt ilyen az első csókja?
Igen. Jobb fiatalon szembesülni azzal,hogy a tetteinknek következményei vannak.
A második csók már ne ilyen legyen és kész.
Nekem jó volt az első csókom.
De volt olyan is elötte hogy szájra puszit akart adni én pedig elforditottam a fejem. Ezt még mindig viccesnek tartok visszagondolva. De neki tök kínos lehetett.
16L
Amugy ne aggódj lesz majd más ami jobb lesz.
Nekem is kb ugyanilyen volt az első csókom 16 évesen, csomó osztálytársunk látta. Mondjuk köztünk volt is valami, vagyis igazából nem tudom mi, mindketten húztuk egymás agyát, de nem jöttünk össze sosem. Utána ugyanúgy viselkedtünk egymással, mint azelőtt, ha szóba került/kerül a barátaink körében, igazából csak nevetünk rajta, elvicceljük. Már elballagtunk, de egy társaságban maradtunk, azóta megbeszéltük, hogy simán összejöhettünk volna, de mindegy :DD
Szerintem nem kell magad rosszul érezned, így sikerült, sok embernek így történt az első csókja, nem ettől lesz valaki ribi. Ha meg pláne még nagyjából jó is volt, szerintem ne bánkódj :) (én pl sokkal jobban örültem neki így, buliban, vele, mintha nem tudom, 7-ben üvegezés közben került volna rá sor :DD)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!