Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan béküljek ki az exemmel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan béküljek ki az exemmel?

Figyelt kérdés
3 napja szakított velem a barátnőm. Azt mondta már nem bírja, hogy nem figyelek rá és hogy nem bánok vele jól. Nekem ő az első barátnőm és tényleg igaza van amit mondott. Gyakran elfelejtettem amit mondott és sokszor volt olyan mintha leráztam volna, pedig nem akartam ezzel megbántani. Egyszer már adott még egy esélyt, de én azzal sem éltem és betelt neki a pohár. Utána hiába mondtam neki hogy mennyire sajnálom meg szeretem már nem hitt nekem. Elvesztettem a bizalmát :( Ha adna még egy esélyt én mindent megtennék hogy boldog legyen és az előző hibákat is kijavítanám, de tudom hogy erre már esélyem sincs. Csak 3 hetet voltunk együtt szóval még nem is ismerjük egymást igazán. Nagyon rosszul esett amikor szakított és bármit megtenném hogy vissza kapjam, de látom rajta hogy ő már túltette magát rajtam és nem hiszem hogy újra össze akarna velem jönni. Nagyon szerelmes volt belém és jól éreztük magunkat együtt de nem értékeltem eléggé. Hiába írtam neki nem válaszolt. Az a legrosszabb hogy egy suliba járunk és minden nap látom szinte :/ Még ha nem is tudnám visszaszerezni, legalább jóba akarok vele lenni. Most egy ideig nem írok neki és nem keresem hátha kicsit lenyugszik és újra szót tudunk váltani csak nem tudom mit mondjak mivel hiába mondanám hogy bocsánat már nem fog hinni nekem. Először a bizalmát. szeretném visszanyerni csak nem tudom hogyan. Én tényleg soha nem akartam semmi rosszat neki és nem hiszem hogy ezért egy életre megutálna. Nem tudom hogy mit írjak majd neki hogy legalább barátok maradhassunk :/

2017. nov. 29. 21:19
 1/3 Abroszlány6 válasza:
Ezt engedd el haver. Én is jóban akartam maradni az exemmel, de semmi értelme. Jön majd másik, aki jobb is.
2017. nov. 29. 23:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Ember 3 hét alatt 2 esélyt is eljátszottál és hirtelen megváltoztál és most mindent megtennél már érte. Nem kell még neked barátnő.
2017. nov. 30. 18:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Én már csak beszélni akarok vele, de nem válaszol vagy flegmán leráz egy “ok”-al. Tudom h már nem tudok és ezért nem is erőltetem h megint összejöjjünk, de azért mégis minden nap látjuk egymást és azért nem akarok vele ellenséges hangulatba lenni. Mostmár egy életre megutált? Meddig ne írjak rá?
2017. dec. 1. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!