Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit mondanátok erre?
Ha egy random fiú megszólítana titeket, hogy:
"Szia! Régebb óta figyellek és nagyon helyesnek tűnsz. Esetleg megkérdezhetném a neved?"
Amúgy teljesen oké a szöveg, de a régebb óta figyellek rész helyett én inkább azt mondanám, hogy nagyon szimpatikus vagy.
De örülök, hogy nem valami béna csajozós szöveggel akarsz te is próbálkozni. :D
Sok sikert!! :)
Fiúként mondom, hogy az ilyen határozott szövegek a legcélravezetőbbek, rögtön eldől, hogy kapsz-e esélyt vagy sem, vagy azt mondja, hogy "bocsi, nem", és továbbállsz, vagy belemegy az ismerkedésbe és boldogan éltek amíg meg nem haltok. :D
Sok sikert bro! :3
Én örülnék neki, de szerintem ne azt mondd hogy helyesnek tűnsz, mert egyrészt a fiúk helyesek a lányok csinosak(vagy valami ilyesmi). Inkább azt mondd hogy szimpatikusnak tűnsz, mert akkor nem arra következtet hogy téged csak a külső érdekel, mivel a helyesnek tűnsz az a külsőt jelenti számomra.
Amúgy sok sikert, remélem szerencsével jársz;)
Én multkor igy szolitottam meg egy lanyt.
Szia. Bocsi hogy feltartalak. Multkor már láttalak egyszer de akkor nem volt alkalmam megszolitani. Nagyon szép vagy, megmondod a neved hogy bejelolhesselek fb-n?
És aztán kioffolt...
Sad story.
Press F to pay respect.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!