Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti mit mondanátok erre?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit mondanátok erre?

Figyelt kérdés

Ha egy random fiú megszólítana titeket, hogy:

"Szia! Régebb óta figyellek és nagyon helyesnek tűnsz. Esetleg megkérdezhetném a neved?"

2017. nov. 28. 17:48
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Én örülnék neki!:) L/17
2017. nov. 28. 17:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én fiúként, azt mondanám, hogy magam sem tudtam volna jobban :) Bátor volt. !
2017. nov. 28. 17:49
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Paráznék, mi az hogy régóta figyel?
2017. nov. 28. 17:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt a "régebb óta figyellek" részt szerintem nem kéne odatenni. Ezt később is elmondhatod neki, ha kialakul köztetek valami.
2017. nov. 28. 18:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik, akkor örülnék neki (a macskás vénkisasszony :D) 17/L
2017. nov. 28. 18:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy teljesen oké a szöveg, de a régebb óta figyellek rész helyett én inkább azt mondanám, hogy nagyon szimpatikus vagy.

De örülök, hogy nem valami béna csajozós szöveggel akarsz te is próbálkozni. :D

Sok sikert!! :)

2017. nov. 28. 19:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Fiúként mondom, hogy az ilyen határozott szövegek a legcélravezetőbbek, rögtön eldől, hogy kapsz-e esélyt vagy sem, vagy azt mondja, hogy "bocsi, nem", és továbbállsz, vagy belemegy az ismerkedésbe és boldogan éltek amíg meg nem haltok. :D

Sok sikert bro! :3

2017. nov. 28. 19:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Én örülnék neki, de szerintem ne azt mondd hogy helyesnek tűnsz, mert egyrészt a fiúk helyesek a lányok csinosak(vagy valami ilyesmi). Inkább azt mondd hogy szimpatikusnak tűnsz, mert akkor nem arra következtet hogy téged csak a külső érdekel, mivel a helyesnek tűnsz az a külsőt jelenti számomra.

Amúgy sok sikert, remélem szerencsével jársz;)

2017. nov. 29. 14:00
 9/12 anonim ***** válasza:
48%

Én multkor igy szolitottam meg egy lanyt.

Szia. Bocsi hogy feltartalak. Multkor már láttalak egyszer de akkor nem volt alkalmam megszolitani. Nagyon szép vagy, megmondod a neved hogy bejelolhesselek fb-n?

És aztán kioffolt...

2017. dec. 2. 23:30
 10/12 A kérdező kommentje:

Sad story.

Press F to pay respect.

2017. dec. 3. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!