Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4. Hónapra mit vegyek a barátomnak?
Sziasztok!
A barátommal most leszünk együtt 4. hónapja. Minden hónapban elmegyünk vacsizni kettesben, esetleg plusszba egy-egy csoki. Részemrōl volt egy drágább ajándék 2. hónap után ... aztán szünet a 3. hónapban de most semmi ötletem sincs:( Szereti az autókat, állatokat, szeret utazni, és motorozik... ha van öteletetek kérlek segítsetek!:)
Valami aranyos plüss is lehet, esetleg két mozijegy, de mint az előttem írók is nyilatkozták, a vacsi és a kulcstartó nyerő!
Esetleg majd fél évre egy közös képeteket homokfúvás technikával, vagy gravíroztatással pici üvegkockába (ami 3D-s) vagy üveglapra és egy cuki háttérrel puff a falára :)
Tudom még javasolni a wellness hétvégét későbbi ajándékként, és a kézzel készített dolgokaf (pl ha jól rajzolsz akkor titokban lefotózod a motorját és lerajzolod neki, vagy kötsz neki egy sálat, elkészíted a kedvenc ételét)
De bármit is adsz neki, mindig add önmagad, mert számára te szebb ajándék vagy mindennél :)
Semmit... felesleges minden hónapban venni valamit.
1. pénzkidobás
2. nem lehet úgysem kapcsolat végéig csinálni, mert elfogy az ötlet
3. sablonná és teherré válik idővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!