Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma történt eset. Nemtudom hogyan koptassam le a srácot, undorito amit művel! Mit tehetek ez ügyben?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kezdjük a sztori elején. 15 éves lány vagyok (lassan 16) és van barátom. Van egy hülye aki rám hajt, folyton eljön elém meg ilyesmi suli után. Na most, ma is igy tett. Magához szorított, nem engedett el. Ellenkezdtem de mondta hogy maradjak. Sőt a kezemet megmarkolta és a gatyájához rakta. Értitek gondolom hova. Azzal az irammal elfutottam ahogy tudtam. Mit tehetek?2017. okt. 9. 13:51
11/11 A kérdező kommentje:
Igen meg leszallt rolam :)
2017. nov. 19. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!