Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek oda hozzá vagy várjak még?
Nagyon megtetszett egy fiú és nem tudom hogy mit csináljak. Sajnos azt sem tudom hogy a srácnak bejövök-e. Eddig nem igazán történt semmi amiből erre következtetnék, max annyi hogy sokszor néz a suliban és barátnőim szerint zavarban van a közelemben. Egyszer beszélgettünk egy sulis táborban ahol párba raktak minket és meg kellett oldani a feladatot. Ott mondott néhány poént, én is de az egész kb tartott 5 percig. És abból is az utolsó 2 percben csendben voltunk (mondanám hogy kínos csend de szerintem nem volt az mert ez este 10-kor volt és elég fáradtak voltunk szóval szerintem amiatt volt).
A fiú amúgy egy évvel fiatalabb nálam ez zavarhatja őt? (Engem nem zavar).
Tehát az a kérdésem hogy menjek-e oda hozzá én (ha igen akkor milyen ürüggyel?) vagy várjak még? (Ez a sulis tábor 3 hete volt).
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!