Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dallal lepjem meg?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az illetőt és szeretnék neki "szerenádot" adni csak nem tudom milyen dalt válasszak, míg ő a pop felé hajlik én rockot hallgatok szóval nem vagyok nagyon otthon az ő stílusában, nem vagyok egy Bruno Mars de tudok énekelni és akusztikus gitáron játszanék, Magyar számok előnyben (mivel nem nagyon ért angolul de nincsenek kizárva a külföldi nóták sem). Előre is köszi! :D2017. szept. 17. 21:23
1/5 Stark2000 válasza:
Szerintem elég, ha előadsz neki egy jó gitár szólót. :D Kicsit komolyabbra fordítva a szót; van pár pop-rock zene / együttes. Ha jól tudom a DNCE is ilyen, de ezer meg egy zene van. Keresgélj ilyen műfajban. Ha valamelyik megtetszik neked és úgy gondolod, hogy ez tetszhet a barátnődnek is, esetleg küld el neki, hogy mondja már el a véleményét. De szerintem az lenne a legjobb ötlet, ha az ő kedvenc dalát eljátszanád neki. Énekelni nem is muszáj, gitár is elég szerintem. :D
3/5 anonim válasza:
Lákátos Huánnítáh - Dzsillagokat ish lehoznám néked.mp3
4/5 Waff válasza:
3@: :))))))
Kérdező: R-go Szeretlek is meg nem is, M7- Valaki át táncolt az életemen, Echo- Gondolsz-e majd rám?....
5/5 anonim válasza:
more than u know,scared to be lonely,shape of you
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!