Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez randinak számít?
1.) Honnan veszed, hogy a valóságban is 19 éves, ahogy a neten állította?
2.) Ha tisztességesek a szándékai, miért akarja, hogy köztetek maradjon a randi?
3.) Autóval (amiben csak ketten vagytok) elvisz oda, ahová ő akarja? Nyilván valami olyan helyre, ahol nincs más rajtatok kívül.
4.) Miből gondolod, hogy csak a megölésed az egyetlen rossz, ami veled történhet? Ha kettesben maradtok, nem lesz rá esélyed, hogy te irányítsd az eseményeket, és úgy fog veled erőszakoskodni, ahogyan ő akar.
Ne legyél naiv, ne legyél buta. Ne szállj be a kocsijába, hanem beszéld meg előre a randit egy kávézóba vagy gyorsétterembe, ahol emberek között vagytok, és hazafelé is külön, magadtól menj. Kérd meg egy barátnődet, hogy kísérjen el, és legyen ott a közelben.
Te egyébként hány éves vagy, kislány?
Ne haragudj, kedves kérdező, de te annyira ütődött vagy. Az első hozzászólónál magam sem írhattam volna szebben. Majd ha akar valamit a srác, akkor személyesen bemutatkozik; ez a minimum.
Másrészt egy olyan sráctól, aki csak kettesben mer veled beszélgetni, ne várd azt, hogy biztonságot ad vagy bármi ilyesmi
Szerintem se menj bele a dologba. Túl rejtőzködő, vagy bántani akar, vagy csak simán megdug.ni.
28/F
én rögtön visszakérdeztem volna a helyedben hogy miért kell hogy titokban maradjon a találka?
Ahogy olvasom a kérdésedet,tényleg nagyon naív lehetsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!