Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány gyakran elmegy kutyát sétáltatni kettesben egy fiúval, az már randinak számít?
16 éves lány vagyok, és nekem is volt legjobb fiubarátom, aki jóval idösebb volt nálam. 8 évvel. az elején csak ugy elvoltunk, aztan már el is jártunk helyekre, és keztem egy kicsit ugy erezni hogy belezugtam vagy valami. A sracnak nem volt barátnöje és egy idei ugy tünt, h tetszek neki , ő is viszonozta a dolgokat. Először csak ölelés volt, aztán puszi is, egyszer pedig amikor kikísértem tölünk, lesmárolt a liftben. teljesen hirtelen ért, de nem gondoltam rossz dolognak. máshogy tekintettem rá ezek után, csak az volt a baj, h ő nem. neki maradtam barát, akarmit is csinalt velem. nem gondolt többre sosem, mert zavarta h fiatalabb vagyok nála. néha amugy elszólta magát... de annyi. aztan jöttek a csalódások. megígert egy csomó mindent... ide visz majd el, oda, koncertre, fesztiválozni... es egyiket sem tartotta be. a vegen nem birtam tovább, nagyon csunyan összevesztünk... rá egy hétre pedig beálltott hozzank éjjel, beengedtem, és nagyon rossz vege lett a dolognak. ennek kb ugy 2
hónapja... azota nem beszélünk semmit, nem találjozunk, és csak látom a facebook profilján hogy hetente valtogatja a barátnőit. szóval... mostanában én nagyon rossz néven veszem az idősebb srácok barátságát, mert rossz élményeim vannak. de persze ez embertzől függő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!