Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan kezdeményeznétek egy anorexiás lánynál?
hat ugy mint egy masik lanyhoz... "szia mar regota szeretnelek megismerni lenne kedved esetleg dumalni picit? /elmenni fagyizni? /kavezni?...
ha tenyleg anorexias a lanx akkor ne hivd elso talin kajalni mert lehet basztatasnak veszi h hiznia kene...
Szia!
Szerintem ne a pletykákból ítéld meg! Én 172 centi vagyok, 45 kilo, genetikailag vagyok ilyen, nem éheztetem magam, nincs önképzavarom, egyszerűen nem tudok hízni, vagy nem látszik rajtam. A legegyszerűbb, ha odamész hozzá, leszólítod, teljesen átlagos beszélgetést kezdeményezel, szia, mi a helyzet, rég beszéltünk, stb. Ha továbbra is vannak közös témáitok, akkor adni fogja magát a helyzet, jól fogjátok magatokat érezni és megkérdezheted, hogy lenne-e kedve valamikor elmenni beülni valahova, megnézni egy filmet vagy bármi. :) Sok sikert!
Elvinném a mekibe
Amúgy sehogy, T H I C C power
Ugyanúgy közelednék fele, mintha átlagos/ducibb testalkata lenne. Ugyanolyan lány, mint a többi, nem kell új fajba sorolni :D
Szerintem se kajálni vidd el inkább, hanem sétáljatok egyet, igyatok egy limonádét, valami ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!