Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nincs rám szüksége. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel 2 hónapja beszélünk már volt 2 randink és elhívtam moziba megnézni egy filmet, eleinte benne volt azóta húzódik. Eleinte mutatta, hogy tetszek neki, és pár napja érzem hogy "leszar". Amikor rákérdezek hogy mikor lenne jó neki bizonytalannak tűnik, és halasztgatja.. teljesen beleszerettem és tanácstalan vagyok! Értelmes válaszokat! Én Székesfehérváron, ő Gárdonyban lakik. Én 17, ő 16:)2017. aug. 29. 18:29
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy tetszek neki. Legalábbis érzem, most már elbizonytalanodtam. Ismerőseim mondták hogy furcsa, érdekes lány de nagyon kedves.
2017. aug. 29. 18:33
3/4 anonim válasza:
Ha szereted akkor tegyél érte, mert ez a 2 hónap 2 randi és ennyi nagyon lassú. Mondjuk hivd fel és tisztázd hogy van-e esélyed mert szereted...vagy más tetszik-e már neki. Utolsó esélyed az ha valami történik, különben semmi esély semmire.
4/4 A kérdező kommentje:
Nincs két hónap inkább másfél, de mindketten olyan emberek vagyunk akiknek mindig van valami programja. Eddig ahányszor megkérdeztem hogy mikor jó, egyeztettünk egy napot, megbeszéltük, igent mondott de valahogy eddig nem jött össze.
2017. aug. 29. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!