Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nektek tetszik ha egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek tetszik ha egy lány így öltözik?

Figyelt kérdés

Mindig alkalomhoz illően!!! Hétköznapokon, mikor milyen kedvem van sportosan/ sportosan elegánsan öltözök. Sportcipő, farmer, egy lazább póló vagy sportcipő (bár az elegánsabbnál időjáráshoz igazítva szandál vagy vans slip on vagy valami belépős cipő szokott még rajtam lenni) szintén egy farmer (többször púderszínű) általában blúzzal szoktam felvenni (anyagában lyukacsos, a hátulján sokáig/ végig gombolós) és hasonló világos vállmutogatós felsők. Ha hideg van akkor kötött vékony pulcsit veszek fel vagy vastag kötött pulcsit (bár ezt sokkal inkább télen/ ősszel) vagy a néha 1-1 tucat pulcsit (tudjátok ez a mindenkinek van a tallyból vagy a newyorkerből). Szerintem nem öltözök túl színesen, de néhány ruha azért akad, többnyire a fehér, világoskék, szürke, fekete, bordó/ burgundi színű ruhák landolnak a kosárba.

Na vélemény? Lassan 16L

2017. aug. 28. 23:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben van az öltözködésed, bár számomra kicsit unalmas lenne. Én szeretem a kicsit színesebb ruhadarabokat, mondjuk egy barack szinű póló sima farmerrel és sportcipővel. Szeretem a színesebb kiegészítőket is, mondjuk egy fekete-fehér-farmer összeállításhoz egy színes karkötő és/vagy nyaklánc, feldobja a napomat, és erősítí a személyiséget.:) (Szerintem) 14/L
2017. aug. 29. 10:51
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Képeket küldhetnél, mert így elég nehéz megmondani, de viszont az, hogy érdekel, hogy mit veszel fel, az mindenképp jó pont.
2017. aug. 29. 13:06
 13/13 anonim ***** válasza:

A 16 éves lányok 95%-a így öltözködik.

Éppen ezért nem értem a kérdést, mit vársz, mit mondjunk erre?

Dicsérjünk meg, hogy milyen egyedi vagy vagy mi?

Képeket pedig ne küldj. Arctalan és névtelen fórumon csak a perverzek kérnek fiatal lányokról képeket.

2017. aug. 29. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!