Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nektek tetszik ha egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek tetszik ha egy lány így öltözik?

Figyelt kérdés

Mindig alkalomhoz illően!!! Hétköznapokon, mikor milyen kedvem van sportosan/ sportosan elegánsan öltözök. Sportcipő, farmer, egy lazább póló vagy sportcipő (bár az elegánsabbnál időjáráshoz igazítva szandál vagy vans slip on vagy valami belépős cipő szokott még rajtam lenni) szintén egy farmer (többször púderszínű) általában blúzzal szoktam felvenni (anyagában lyukacsos, a hátulján sokáig/ végig gombolós) és hasonló világos vállmutogatós felsők. Ha hideg van akkor kötött vékony pulcsit veszek fel vagy vastag kötött pulcsit (bár ezt sokkal inkább télen/ ősszel) vagy a néha 1-1 tucat pulcsit (tudjátok ez a mindenkinek van a tallyból vagy a newyorkerből). Szerintem nem öltözök túl színesen, de néhány ruha azért akad, többnyire a fehér, világoskék, szürke, fekete, bordó/ burgundi színű ruhák landolnak a kosárba.

Na vélemény? Lassan 16L

2017. aug. 28. 23:56
1 2
 1/13 Mádár0218 ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, nincs vele semmi probléma + mindenki úgy öltözködik aki akar :)
2017. aug. 28. 23:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen átlagos, szóval közömbös, nem számít semmit.
2017. aug. 28. 23:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen átlagos.

Szerintem nem kéne ennyire mások véleményére adnod

2017. aug. 29. 00:00
 4/13 A kérdező kommentje:
Az kimaradt hogy meghallgatom a velemenyt, de hogy szepen mondjam nem csinalok mas miatt dolgokat mashogy... a boltban us meghallgatom a baratnom velemenyet de montha nem is mondta volna. Igen ez igy furcsa, de a kivancsisag szol a kerdesbol
2017. aug. 29. 00:02
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem tetszik, nincs vele probléma, azt hordj amit akarsz.
2017. aug. 29. 00:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hat igazsag szerint ha ebben erzed magad jol akkor jol van ez igy :) remelem a stilusodhoz is klappol , mert az a legjobb ha az ember ranez valakire es uhh hat e meg , az az illeto nagyon eltalalta azt a stilust amit kepvisel :) keves ilyet latok, foleg mert szamomta minden 3. Fiu es lany ugy nez ki mint ket osztalytarsam :) ugyanazok a ruhak is nagyreszt es ez is mar olyan semleges ..

Fekete es bordo szep szinek , de a tobbivel sincs bajom.

Keppel egyszerubb lenne azert, de mint mondtam amig az ember normalisan öltözködik addig nincs jogom kritizalni szoval megfelel

18f

2017. aug. 29. 00:03
 7/13 anonim ***** válasza:
33%

Kb minden lány hasonlóan öltözködik, ebben semmi extra nincsen amit leírtál.

És éppen ezért jobban tetszik az, hogyha valaki az elegánsabbat nem farmerral intézi el, hanem normális nadrág (szövet) van rajta. Oké, hogy valaki sportosan öltözködik, csak az a baj, hogy van bak alkalmak, amikre nem illik így megjelenni (világos farmer, lyukacsos és vállmutogató), és mégis ilyenben vannak. Pl évnyitón, évzárón, ballagási vacsora stb....

És egy kosztümben, magassarkú cipőben (nem tűsarkúban meg 10 centis platformos cipőben) nem tudnak megjelenni, nem tudnak menni.

2017. aug. 29. 00:33
 8/13 A kérdező kommentje:
Évnyitóra is mást veszek fel. Ami helyekre tényleg elegánsan kell menni oda egyertelműen előkerül a megfelelő hosszú csipkeszoknyám ès vagy egy rendes fehérblúz vagy matróz blúz. Amúgy köszönöm a válaszokat, még annyit tennék hozzá, hogy ahol élek kb mindenki a newyorkerből veszi a ruháit, es tenyleg az osszes lanyon ugyan az a haspóló van kb.
2017. aug. 29. 05:30
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem ez fog befolyásolni:D
2017. aug. 29. 06:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Helyes, ne adj masok velemenyere :D teljesen jo ez. Az oltozes is es a felfogas is :D igaz en fiu vagyok es 20 eves, de a farmer nagyjabol mindenhol megallja a helyet. Van egy kulon zakom farmerhoz is, amit eleg sokat hasznalok, tavasszal- osszel egy felete vagy szurke polo, telen pedig garboval :D
2017. aug. 29. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!