Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
írnátok nekem miről beszélgessünk amikor találkozunk?
találkozáskor sokszor van kínos csend
ezekhez kéne téma
írjatok légyszíves!bármit
Elvileg jön magától a téma, ha jó a társaság....
De tényleg akármiről lehet beszélgetni a húsleves elkészítésének fázisaitól a nagyikon és az ő szokásiaikon keresztül a kedvenc csúszdás játszóterekig, ha valóban érdeklődtök egymás iránt. ;)
A római birodalom bukásának az okai, Magyarország folyóinak a halállománya, a hegyi kecskék párzási szokásai, a cigányok hagyományai.
Ezek jó témák, biztosan befutó leszel velük.
Ahhj jó ég, ha már ide, gyakorikérdésekre kell kiírnod, hogy miről beszélgess a fiúval/lánnyal, akkor az a kapcsolat már itt el van rontva. Hogy lehetséges az, hogy két ember akik kedvelik egymást nem rudnak miről beszélni?
Szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki ha egy számára szimpatikus emberrel van bármiről el tud beszélgetni, és a csemd sem kínos. Komolyan, az első dolog ami az eszedbe jut mondd ki, és tá-dá, kész a beszélgetés. Még ehhez is segítség kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!