Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessünk?
Sziasztok ! 14 évesek vagyunk egy lánnyal és azt szeretném kérdezni,hogy miket kérdezzek tőle,miről beszélgessünk ?
Az első nap tök jól elvoltunk de ma akadósan ment csak a társalgás..
Válaszaitokat előre is köszi. :3
(én vagyok a fiú :D)
14 éve együtt vagytok és nincs meg miről beszélgessetek? Haha, hasonló minőségi poénokért jelentkezz nálam...
A hobbijait tudod? Vannak közös érdeklődéseitek? Ha igen, akkor azok mindig jó megoldások, ha meg nincsenek akkor keress, mert azok nélkül nehezen fog ez tovább menni.
Úgy látszik, olyan ez is mint a fogzás. Mindenkinek át kell esni rajta egyszer. Én 12 évesen jártam így. Elhívtam a lányt a város szélére egy romos épülethez (magam sem tudom, miben reménykedtem), aztán onnan sétáltunk vissza a központig egy nyamvadt szó nélkül. Ma már csak mosolygok rajta, pedig baromi égés volt! :-))
58F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!