Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek ne nevessetek ki, de ez dicséret egy 16 éves lánytól egy 17 éves fiúnak?
Figyelt kérdés
A baráti körömön keresztül bemutattak engem egy lánynak,aki ezt mondta nekem : "Úgy nézel ki mint egy náci propaganda poszter". Tény, hogy 188cm magas vagyok, szőke hajam és kék szemem van. Meg egy kicsit edzett is vagyok. De ezt bóknak kellene vennem?2017. aug. 1. 22:32
11/14 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint bók lehetett. Én akkor annyira meglepődtem, hogy csak annyit mondtam, hogy : "Javol Frauline!" xD
2017. aug. 2. 13:23
12/14 anonim válasza:
#11: Szívből remélem, nem gondoltad komolyan,hogy ezt így kell leírni.
13/14 anonim válasza:
Nem sértés. Jópofa, humoros. Jó fej csaj lehet, vág az esze.
14/14 anonim válasza:
Lány vagyok, de ez után már én is rámásztam volna, eszed hol van? :D
Rohadt jó arc lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!