Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segit hogy most mit akar?
Baratom jatszik haverjaval gepen es mondtam h megyek en es jatszhat kozben meg en is laptopon es akkor mondta h orulne neki. Utana kerdezgettem h biztos nem lennek sok? Irta hogy hiaba kerdezgetem mert ha nem akarna akkor se mondana meg mert hogy az nem szep dolog
Akkor akarja vagy sem?
Rosszul fogalmaztam
Marmint hogy akarja e hogy igy talizzak vele
Én a helyedben nem mennék, ez pasis program, mit keresnél ott. Ha nem hívott a barátod biztos nem is gondol arra,hogy neked is ott lenne a helyed, de ahogy burkoltan fogalmazott: nem akar azzal megbántani,hogy ezt kimondja.
Te jól éreznéd egyébként magad ebben a társaságban? Nem hinném...Miért akarsz annyira elmenni?
Előző válaszok.... 😂
Szerintem olyasmi ami neked nem tetszene, ezért nem hívott meg.
Van egy csomó olyan játék ahol valószínűleg hátráltatnád őket tapasztalatlanságod miatt.
Ha mindenképp szeretnél együtt játszani velük akkor nézz kicsit (nagyon) utána a játéknak, hogy ne "hátrtasd" őket nagyon.
Sokat segítene ha elmondanád a játékot amivel játszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!