Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem miért csinálja, valaki segit?
Figyelt kérdés
A barátom 2 hete szakított velem, nem is beszéltünk facebookon meg sehol, de egyik nap rámírt, hogy ne haragudjak rá és hogy ha van kedvem szívesen találkozik még velem.. hozzáteszem van barátnője! de ha ez nem lett volna elég küld magáról félmeztelen képet, majd egy olyan zenét ami arról szól hogy átölelne, velem lenne.. stb (takács nikolas-a boldogság nekem te vagy) és ezek után amikor megkérdezem mit akar azt mondja ő sem tudja.. most itt vagyok kétségekkel tele..hogy hátha egyszer visszakaphatom, de közbe van barátnője.. mit kellene tennem?2013. dec. 23. 12:46
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg dobná a barátnőjét miattad, legalábbis én így tudom elképzelni. Ha szeretnéd ezt, menj bele, ha úgy érzed, hogy szükséged van rá.
2/8 A kérdező kommentje:
csak tudod az a baj, hogy ha én írok neki akkor nem válaszol.. csak amikor neki van kedve beszélgetni ír.. nekem szükségem van rá és szeretem nagyon :/
2013. dec. 23. 12:55
3/8 anonim válasza:
biztos rájött arra h te kelessz neki vagy csak meg akar fektetni mert a lánnyal esetleg nem bir
5/8 anonim válasza:
ha egyoldalú a kapcsolatfelvétel akkor csak kihasználni akar ha valóban tervezne veled komolyabbat nem venné félvállról ha te írsz rá
ne dőlj be nem fogja elhagyni a nőjét csak hülyit én lebuktatnam cserébe a csaj előtt biztos nem fog örülni ha megtudja hogy neked tesz ajánlatokat a kedves párja
de az is lehet hogy csak barátkozni akar (bár kevésbé valószínű mint a fenti) de ha elmész vele kiderül
ha le akar teperni vágd pofon és gyere el
6/8 A kérdező kommentje:
nem olyan hogy a szexre hajt.. egyáltalán.. a lány szerintem annál inkább :) én 20 vagyok a fiú 21 az új barátnője 16..
lebuktatni nem szeretném, mert a srác jófej.. és igazából mikor még nem jártunk eléggé jó barátok voltunk..
2013. dec. 23. 13:35
7/8 anonim válasza:
akkor ha van kedved találkozz vele ha korábban jóban voltatok lehet hogy a barátságod hiányzik neki
8/8 A kérdező kommentje:
hát remélem jól alakulnak azért a dolgok.. és köszi mindenkinek :)
2013. dec. 23. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!