Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen virággal lepnétek meg? (Bővebben lent)
Tegnap találkoztunk első alkalommal egy lánnyal, egy olyan lánnyal, akivel úgy érzem szívesen találkoznék újra (és újra .. :))
Gondoltam rá, hogy veszek neki valamilyen ajándékot, egy tábla csokit, vagy egy szál virágot, de még nem ismertük egymást, ezért elvetettem a gondolatot.
Ahogyan beszélgettünk, viszont említette hogy még sohasem kapott virágot senkitől, és ekkor szörnyen éreztem magam, ha nem a belvárosban lettünk volna, ott helyben lemetszek/vágok egy szál virágot egy kis pénzt otthagyva, csak hogy átnyújthassam Neki :(
Ha legközelebb találkozunk, milyen virággal lepjem meg, ami a gondoskodás, szeretet jelképe, és nyáron is lehet kapni?
Segítségeteket köszönöm,
P.
Én is egy szál rózsára gondoltam, bár ez nem túl "átlagos"?
Nem akarok különcködni, de egy különleges lánynak szeretnék különlegeset adni :)
Persze egy rózsának is örülne, remélem
Egy kérdés: mi a véleményetek a rózsaszín rózsáról?
A száránál vörös, de a szirmai fehérek: azt írják ez a kibontakozó érzelmeket szimbolizálja, és első randira tökéletes
Szerintem az egyszerű piros az igazi.
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!