Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 17 éves és 14 éves közti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TomiToto999 kérdése:

17 éves és 14 éves közti párkapcsolat lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok,17 éves fiú vagyok és lenne lehetőségem randizni egy nálam 3 évvel fiatalabb lánnyal.Sikerülhetne összejönnünk a korkülönbség ellenére is?Kedves lánynak tűnik,és mivel balettozik,szép,fejlett teste is van a korához képest...A gond csak az,hogy nem igazán tudom egy 14 éves lány meddig volna hajlandó elmenni,mert hát én már nem elégednék meg kézfogással,ha értitek.

2017. júl. 5. 12:43
1 2
 1/12 anonim válasza:

A mai lányok simán elmennek bármeddig. De egyébként sztm lehetséges, hogy összejöjjetek mert nekem is volt hasonló párkapcsolatom, bár ott én 14 voltam ő 19.

2 évet voltunk együtt.

2017. júl. 5. 13:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Ez attól függ. Egy dolog, hogy szép, fejlett a lány, de érzelmileg nem biztos, hogy ott tart, ahol te. Mit jelent neki a párkapcsolat? Meddig tud elmenni benne? És e tudsz várni rá, ha szükséges? Illetve azt tudnod kell, hogy ő még lehet, hogy nagyon sokat fog változni, ha testileg nem is, de lelkileg szinte biztosan. Szóval legyél rá tekintettel, de amúgy simán működhet, ha odafigyelsz rá. Drukkolok nektek nagyon! :)
2017. júl. 5. 13:15
 3/12 anonim ***** válasza:
14 évesen még nagyon nem kell szexelnie. 17 évesen neked sem dőlne össze a világ,ha nem tennéd. Ha mindezt el tudod fogadni,akkor kezdj bele a dolgokba.
2017. júl. 5. 13:25
 4/12 anonim ***** válasza:
51%

Ha nem akar többet akkor lehet balesetnek álcázni. Kend be a padlót disznózsírral és kérd meg hogy takarítsa föl. Ha oda nem akarja, hogy kicsapjad és betegyed, akkor lehet fülbe is.

Lyuk ott van, ahol fúrnak.

2017. júl. 5. 14:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Lehetséges, mert meghúztam a húgodat.
2017. júl. 5. 15:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én értem, hogy nem elégednél meg a kézfogással, de most komolyan: Azért szeretnél vele összejönni mert jól néz ki, vagy azért mert szereted? Mert ha szereted, akkor meg tudod várni. Csókolózni meg ő is fog egyszer akarni, csak próbálkozni kell. ;)
2017. júl. 5. 15:13
 7/12 anonim ***** válasza:

Természetesen lehetséges! Én ugyan "csak" 16 vagyok, de próbálkoztam egy 14 éves csajnál, tök rendes volt meg minden, de szerintem nem tartott ott, hogy ő valakivel is kapcsolatot létesítene. Ezzel nem szomorítalak, csak az én tapasztalatomat írtam. Olyan tanácsot tudok adni, ismerd ki, de ne legyél nyomuló, a legkisebb jelét se mutasd ki a vonzalomnak, csak akkor ha már érzed hogy ő készen áll, ha nem akkor barátkozz össze vele, és 1 év múlva valószínűleg jó lesz.

Sok szerencsét!

2017. júl. 5. 23:02
 8/12 anonim ***** válasza:
lassan 20on éve ennek, de akkor sem volt máshogy, azóta előbb működnek a szexuális dolgok a fiataloknál. Azt javaslom ha csak a szex érdekel akkor találj +- 1 évvel korodhoz mérten partnert. A 14 évesek még jó eséllyel szűzek. Ne rontsd el az első élményüket. Ha szereted, érzelmileg vonzódsz hozzá akkor nincs kérdés.
2017. júl. 6. 00:51
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat,megpróbálom az biztos!örülnék ha összejönnénk,azt meg hogy ő még nem áll készen a nagyobb dolgokra azt teljesen elfogadom,nem erőltetek én semmit :-D Bár volt itt egy válaszoló aki azt írta,hogy a vonzalom semmi jelét ne mutassam ki,ezt pedig nem értem,mert ha összebarátkozok vele,akkor abból a zónából nehéz lesz kievickélni nem?
2017. júl. 8. 14:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Abból kell átalakulni, ha a csaj nem akarja, akármit csinálsz, akkor sem kerülhetsz ki abból a "zónából".
2017. júl. 8. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!