Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nagyon tetszik egy lány nekem ! Csak látásból ismerem meg facebookról ! És az a helyzet hogy nem vagyok az a fiú aki sokt lányt megszerez ! Igazából nem is nagyon akarok olyan lenni ! Sok szép lány van de ilyent ritkán érzek ! És így vagyok vele ! Egyszerűen gyorsabban ver a szívem ha meglátom es a gyomrom is bizsereg ha látom ! Gondolom erre mondják azt hogy szerelem első látásra , mivel nem ismerem és semmit nem tudok róla ! Ide kellene egy kis segítség ? Mit írjak neki ? Hogyan hívjam el randizni ? Csak nem írhatom azt , hogy " Szép vagy gyere randizni " ! A szia után nem tudom mit írjak ! Hogyan hívjam el randizni ! Mert tuti nem jönne el velem sétálni vagy fagyizni vagy sehova sem mert nem ismer ! Tehát gondolom marad a facebook chatelés ! És nem tudom mit írjak neki . Nem akarok hülyének tűnni előtte ! Én inkább régi módon csinálnám ! Egy romantikus séta vagy fagyizás és akkor ott ismerkednénk meg ! De ameddig nem ismer addig nem jönne el velem sehova !2017. júl. 2. 16:52
1/2 anonim válasza:
Ismered te a pontot ? Várj , megmutatom : .
Ja egyszer használtad. Akkor bocs. A fogalmazásod is borzalmas, a vesszőkkel is ismerkedhetnél.
Amúgy a kérdésre válaszolva : Kérdezd meg,hogy hogy van , vagy én ( ha megtalálnám azt a személyt, akit csak látásból ismerek ) ,azzal kezdeném,hogy tudja-e ,ki vagyok.
UI : Bocsi az OFF-ért
2/2 mcrgt2 válasza:
Pl: szia mizusjs?
Velem se sok minden van multkor látalak es azt szerrtnem megkerdezni nem lenne-e kedved jobban osszeismerkedni. 2-3 napot beszeltek es egyszercsak mondod neki hogy nem lenne e kedve találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!