Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Titeket vágtak már át csúnyán?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket vágtak már át csúnyán? Ha igen, hogy vészeltétek át?

Figyelt kérdés

Főként az érettebb korosztály véleménye érdekel nem a tizenhárom évesek.

Szívesen várok történteket és azt, hogy is keveredtetek ki ebből.

2017. jún. 18. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Ó, annak idején mennyiszer, Kérdező!

A lakóhelyemen a lányok nem voltak alkalmasak semmire. Vagy nagyon prasnyák voltak, vagy ostobák mint a napon felejtett samottégla, tehát interneten ismerkedtem.

Meg is ismertem sok csajost, a gond csak az volt, hogy ezek közt sok volt a szarkamu. A jelenség neve "nagymama-szindróma" amúgy.

A dolog lényege az, hogy mindegyik ilyen csaj beetetett, hogy így szeret, úgy szeret, amúgy szeret, aztán amikor eljött a találkozó napja, minden szart kitalált, hogy miért nem jön el a randira. Férjhez megy a nővére, iskolai rendezvényre kell mennie (vasárnap!!!), leégett a nagypapa cukorkaüzlete....óvodában is a meseórát szerettem a legjobban mindig :DDD

Az ilyeneket aztán kiadtam a közösbe, és szóltam mindenkinek, hogy kerüljék el XYZ-t, mert kamugép. A csaj vérig sértődött, és a rengeteg trollnak köszönhetően törölte is magát egy idő után (a trollok nem voltak kimondottan a barátaim, egyszerűen csak kihasználtam azt a tulajdonságukat, hogy az élő fába is belekötnek, ők meg éltek az alkalommal)

2017. jún. 18. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Eddig kétszer.

Egyiket sajnos nem vettem észre időben, így több évig rabolta az időmet. A második szerencsére miután elkezdett kifogásokat gyártani, pár hétre rá már nem is álltunk szóba.

Igazából mivel akkor barátok nem igazán voltak, akik meghallgatnának és komolyan vennének, ültem itthon és zenét hallgattam, vagy iskolában kellett lenni, esetleg néha egyedül elmászkáltam.

Nem volt egy szép időszak, de most már teszek róla, hogy minél kevesebb ilyen történhessen. Szerencsére a saját lelkemet rendbe tudom rakni egyedül is.

2017. jún. 18. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Kétszer is. Az első barátnőm 4 hónap után megcsalt 2 különböző sráccal is. Onnan tudtam meg, hogy az egyik srác akivel megcsalt nagy dühösen jött oda, hogy "ezzel a senkivel csalátl meg?" amire életem értelme hirtelen azt mondta, hogy nem vele hanem xy-nal. Mondjuk azt, hogy átvert. Ezt könnyebben átvészeltem. A legutolsó barátnőm volt a második aki átvert. Vele távkapcsolat volt, de 2 hetente minden hétvégén mentem hozzá, minden szünetet vele töltöttem és szinte az egész nyarat is. 1 év után a szülinapomon dobott, azzal az indokkal, hogy már nem szeret. 1 hónappal később addig győzködött, hogy beadtam a derekam, majd 2 hónap múlva "véletlenül" kiderült, hogy igazából azért szakított velem akkor, mert alkoholtól bódult állapotban megcsókolt egy fiút és másnap reggel egy ágyban ébredt vele, de nem akarta elmondani. Ezek után volt képe visszasírni magát és én hülye engedtem is neki. Szerintem ezt mondhatjuk, hogy csúnyán átvágott. Azt, hogy ezt hogyan vészeltem át csak privátban mondom el ha érdekel.

18F

2017. jún. 18. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Beszélgettünk, taliztunk, megölelt, rá 2 napra elkezdett járni egy másik fiúval. Elkönyveltem h*lyének, most 5 hónap alatt meghízott szóval még jól is jártam.
2017. jún. 18. 23:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Remélem a továbbiakban nagyobb szerencsétek lesz nektek is
2017. jún. 19. 11:21
 6/6 anonim ***** válasza:

4 éves kapcsolatom azzal végződött, hogy a barátnőm esténként az ágyban mellettem feküdt és egy másik fiúval beszélgetett, akivel egy évfolyamba járt suliba. Akkor este megtudtam és szakítottunk. Össze akartak jönni, itt nem csak arról volt szó, hogy megbeszélték a sulis dolgokat.

Egy jó barát viszont segít mindenen túltenni magát az embernek. Fél évre rá összejöttem mostani barátnőmmel.

2017. jún. 19. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!