Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan is kérdezzek rá?
Sziasztok^^
Noos a suliban van egy srác, kb fél ev van koztunk,felettem har egyel. Iden kerultem kozepsuliba es egeeesz evben ra vagytam.. dee! Sajnos a srac azt se tudja kivagyok (gondolom,azon a ket szora,amikor egymashoz szoltunk,nem nagyon emlekszik masra) . Az egyik osztalytarsam a legjobb baratja,es mindig a kozeleben vagyok,nezem ot,neha mar kellemetlenul feltunoen :'D szoval,ugy gondoltam hogy en nem vagyok az a beszari fajta,de mivel le szeretnek adni iden nyaron par kilot,ezert amugy is jovore,rakerdeznek egy talalkara vagy valami! Valami jo otletet?❤Olyanok amik nem nyomulosak,fe garantaltan felfigyel ram es tenyleg legyen esely arra hogy eljojjon velem:) valaki szemelyes tapasztalat?
14L 14,5 F (csakhogy erezzetek a kort😂)
Koszi a valaszokat❤
Bármire is készülsz,az csak nyomulás lenne.
Fiatal vagy még a pasizáshoz. Mellesleg ha akar valamit,akkor kezdeményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!