Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs téma egy lánnyal. Miket kérdezzek tőle?
Figyelt kérdés
yal. Facén ismerkedtünk össze és ott már beszéltünk sokat család barátok hobbi nyaralás háziállatok aztán randiztunk ott egy kicsit még jobban megismertük egymást, ott már nem volt folyamatos a beszéd és inkább ott a barátokról beszélgettünk. De most ha írogatok neki facén akk nem tudok neki mit írni. Miket kéne írni és milyen időközönként?2016. szept. 21. 20:03
1/2 anonim válasza:
Kérdezd őt a kedvenc dolgairól. Ez alatt értem a filmet virágot csokit mit tudom én szóval ilyesmit. Mesélj neki a múltadból vicces történeteket. Az biztosan tetszeni fog neki :) Hajrá!
L
2/2 anonim válasza:
Nincs téma, akkor mégis mit akarsz tőle? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!