Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket szólítottak már le utcán mi lett a végkifejlet?
Figyelt kérdés
2017. jún. 13. 20:30
11/13 anonim válasza:
Persze az ember örül neki ha kap valami szép bókot, mosolyogni kell, és tovább kell menni. Az a pasi aki leszólít egy ismeretlen lányt az utcán, valószínűleg folyton ezt csinálja, nem érdemes vele komolyabban foglalkozni.
12/13 anonim válasza:
El akart venni feleségül, én nem akartam még férjhez menni. Nagyon fiatal voltam hozzá, olyan 20 körül
13/13 anonim válasza:
Hát engem is szólítottak mar le párszor. Egy nőnek (ahogy már eddig is említették) mindig feldobja a napját és jóérzéssel tölti el egy egy bók és igazából én csak mosolyotam megköszöntem és tovább mentem vagy a buszon elbeszélgettem az illetővel de semmi komoly. De volt már olyan is hogy nem jó indulattal szólítottak meg vagy utánam fütyültek az ilyeneket meg le kell magasról khm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!