Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, az rossz ha rögtön visszaírok?
Szerintem gyerekes mindig 20 perceket varni azzal , hogy visszairjak... es bar a ferfi akivel par honapja randizgatok... sokszor 15-20 perceket var azzal, hogy válaszoljon. De szerintem ez butasag... nem hiszem , hogy ettol jobban kellenek neki , ha kesobb irok vissza... ti mit godnolto? Fiuk nektek tenyleg izgalmasabb ha kesobb irnak a lanyok?
21/l
Én skippelem az ilyeneket,ha dolga van az más, de ha mindig 20 percet kéne... Tiszteljen már meg azzal hogy nem a fél várossal dumál miközben velem
20/f
Szerintem is gyerekes. 21 éves vagy. Ha nincs okod várakoztatni a párod, akkor ne tedd. Nem ettől leszel kapósabb egy fiúnál, ha várakoztatod. Neked sem esne jól, ha ok nélkül ezt csinálná.
Nem izgalmasabb egy lány, aki várakoztat, hanem frusztrálóbb. Volt olyan, hogy egy lány várakoztatott meg. Egy idő után jött egy másik, aki nem csinálta ezt és folyamatos volt a beszélgetés, el is csavarta a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!