Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne akarjon megcsókolni?
Figyelt kérdés
holnap találkozok egy sráccal, viszont nekem ő friend zoneolva van. attől függetlenül nem akarom lemondani a találkozót, mert nagyon kedvelem, és amúgy is ritkán tudunk élőben beszélgetni. a legnagyobb gond az, hogy vele délután, meg az este első felében leszek, aztán találkozok egy másik sráccal, akivel 99%, hogy lesz valami köztünk éjszaka, és úgy mégse akarok a friend zoneos sráccal kavarni, hogy utána mással is leszek, mert ki tudja, ő mit akar tőlem.. ha komolyan gondolja, akkor biztosan megbántanám. bár szerintem ha nem lenne a másik csávó, akkor sem akarnék tőle semmit. szóval tippek, hogy mit csináljak, hogy még csak próbálkozni se akarjon?:D nem akarok azzal nyitni, hogy megmondom, hogy én nem akarok tőle semmit, mert szerintem sanszos, hogy azzal rögtön elrontanám a hangulatát is..viszont ha nem mondom meg, sztem tuti le akar majd smárolni, mert tavaly nyáron már kétszer is kavartunk xdd
azért azt nem hiszem, hogy iszonyatosan fájni fog neki, mert annyi szerencsére biztos, hogy nem szerelmes belém:D
2017. jún. 9. 15:39
12/20 anonim válasza:
Akkor is. Biztos fájni fog neki.
2017. jún. 9. 15:39
13/20 anonim válasza:
Attól, hogy 19 vagy, gyerek vagy.
2017. jún. 9. 15:53
14/20 A kérdező kommentje:
nem vagyok jobban gyerek, mint itt bárki, aki ismeretlenül oltogat :) bírom, hogy valaki kiír egy kérdést, mindenféle rossz szándék nélkül, és rosszindulatú válaszok érkeznek rá... szerintem az emberek itt élik ki magukat, és vezetik le a stresszt, amit nap mint nap szereznek.
2017. jún. 9. 15:55
15/20 anonim válasza:
Egyél hagymát, vagy valami ilyesmit...
Esetleg mond hogy herpeszed van...
2017. jún. 9. 16:23
16/20 anonim válasza:
"mindenféle rossz szándék nélkül, és rosszindulatú válaszok érkeznek rá."
Tisztelt Kérdező Úrhölgy!
Be akarsz csapni egy embert, hazudni, summákolni, félrevezetni, utána mással huncutkodni éjjel - ezt letagadod előtte, pedig ez fontos számára.
Ez megalázó egy ember számára.
Nem szabad becsapni az embereket, az rosszindulatú és nem nemes lélekre valló. A válaszok nem rosszindulatúak, csak egybehangzóan erre a tényre hívják fel a figyelmed.
Nem "kavarni" kell a másik emberrel hanem tisztességesen, nyíltszívűen, szeretettel, őszintén bánni vele. Ellenkező esetben ezerszeresen üt vissza rád.
2017. jún. 9. 17:09
17/20 A kérdező kommentje:
de se hazudni, se sumákolni nem akarok, nem hitegetem semmivel a srácot, akivel találkozok:D ahhoz meg már nincs köze ezek után, hogy mással mit csinálok, mivel eddig se adtam neki arra jelet, hogy a kapcsolatunk túlmutatna a barátságon..csupán nem vagyok olyan begyepesedett gondolkodású, hogy csak olyannal vagyok hajlandó találkozni, akitől akarok is valamit barátságon kívül. de persze az én k anyámat, meg minden:D
2017. jún. 9. 18:27
18/20 anonim válasza:
Ja, hát persze, mi írtuk ki ezt a titokzatos kérdést:
"Mit csináljak, hogy ne akarjon megcsókolni?"
2017. jún. 9. 22:38
19/20 anonim válasza:
Közel 19 évesen elég érett vagy arra, hogy eláruljam, nem mindenki azonosan gondolkodik. Talán éppen a srác nem akarna veled találkozni, ha tudná, hogy csak barátilag szeretnéd... Lehet, hogy ő is ilyen "begyepesedett". Emellett, ha már 2x "kavartatok", jelek nélkül is jogosan feltételezheti, hogy esetleg többet akarsz. A felnőttek ezt tisztázni szokták, a gyerekek itt kérdezgetnek.
2017. jún. 10. 07:12
20/20 anonim válasza:
nekem is vannak fiú barátaim, annyi különbséggel, hogy nem volt hozzájuk közöm! A barátság barátság, hogyha kavarsz vkivel, akkor nem vagy a barátja, ennyire egyszerű! Hogyha leakar smárolni, akkor meg nem hagyod, ép eszű ember ezt teszi, nem mászkál szájból szájba! ...és hogyha a barátja lennél, akkor tudna róla és nem akarna többet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!