Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedős randin fizesse...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedős randin fizesse szépen mindenki a maga fogyasztását-nagyon anyagias lennék?

Figyelt kérdés

Miért van mindenki kiakadva rajtam? Ha egy csajjal ismerkedős randira mennék nem tökölök azon ki fizet kinek-senki ne fizessen senkinek. A csaj fizeti szépen a maga fogyasztását és én fizetem szépen a sajátomat. Senki ne fizessen másak egy petákot se. Nem fizetek én senkinek semmit egy pohár vizecskét se de én se várom el persze....

Na mindent kaptam már. Anyagias barom, tahó stb.

Csak ezért? De miért is invesztálnék egy petákot is egy csajsziba az ismerkedős fázisban? Fizet mindenki maga szépen aztán ha... lesz valami a dologból akkor majd később másképp lesz. De a nulladik szinten én meg nem hívom senkit semmire még egy zsíroskenyérre se. De el se várom!

Miért lennék ezért anyagias tahó?

2017. jún. 5. 21:44
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Volt. Na most láss csodát.

Felállítottál magadban egy koncepciót rólam hogy "na ennek se volt még nője".... és puff. Hát kérlek... volt! Többx is.

2017. jún. 6. 08:32
 12/31 anonim ***** válasza:
65%

Nem gondoltam én semmit, ezért kérdeztem.

Bár azon, hogy "több is" ezen tényleg meglepődtem.

A kérdésedre válaszolva. Igen nagyon anyagias vagy. Ha egy férfi hív el egy nőt randira, akkor azt a fagyit, kávét ne sajnálja már. Jól indul... Vagy ha valaki ilyen anyagias akkor keressen olyan randi helyszínt ahol nem kell fizetni.

2017. jún. 6. 08:37
 13/31 A kérdező kommentje:

" akkor azt a fagyit, kávét ne sajnálja már"

Aha . Fordítsuk már meg. Fizessen a csaj mindent szépen!

Na ez akkor jó? Egyenjogúság van nemde? Ez ugatják 501 éve nemde???

És hívhat a csaj is engem el randira nemde? Akkor fizessen a csaj szépen mindent nemde???

Hiba van az okfejtésemben?

2017. jún. 6. 08:39
 14/31 A kérdező kommentje:

"Ha egy férfi hív el egy nőt randira,"

Ja és ha fordítva van akkor se fizessen a nő. Ha a ffi hívja a nőt fizessen a pasi. De ha netán a nő a pasit, nos.. akkor is fizessen a pasi.... mert egy nő már mégse fizessen....

.... anyám borogass. És ugye ugatják a nőcik hogy egyenjogúság...

Hol van itt egyenjogúság???

2017. jún. 6. 08:40
 15/31 anonim ***** válasza:
65%

Neked valami hatalmas probléma van a fejeddel, nemde?

Tényleg mi a problémád, hogy itt ilyen stílusba pattogsz? Az hogy nekem más a véleményem, mint neked?

Keresgélj tovább azok nők közül akiknek ez az anyagiasság, meg ez a pökhendi viselkedés is bele fér. De állítólag te már több ilyet is találtál, és szerinted ez teljesen így van jól, ahogy te gondolod akkor egyáltalán minek tetted fel ezt a kérdést?

2017. jún. 6. 08:45
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha tegyük fel férfi lennék, és tetszene nekem egy nő akkor a legkevesebb amit bele fektetnék az a pár száz forint lenne egy fagylaltra.(ez tényleg csak egy példa)

Most akkor egy szál virágot nem vagy hajlandó adni, hogy nehogy már te vigyél a nőnek amikor ő sem visz neked? Ez egy elég idióta felfogás, nemde?

2017. jún. 6. 08:48
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

És tegyük fel arról van szó, hogy nincsen a férfinek pénze. Rendben van, lehet olyan programot találni amihez egy forint sem kell.

(Bár, ha ilyen férfivel hozna össze a sors valaha, akkor szívből kívánom, hogy a legelső fél órában tudjam meg, hogy ilyen)

2017. jún. 6. 08:51
 18/31 A kérdező kommentje:

" egy szál virágot nem vagy hajlandó adni, hogy nehogy már te vigyél a nőnek amikor ő sem visz neked?"

Pontosan így van! Hajszálpontosan!!!

Nem viszek egy szál gazt se miért is tenném na mert ő hoz nekem??

Na ugye. És ugye egyenjogúság van se ő se én semmivel nem több a másiknál (állítólag....) hát akkor miért is vinnék én? miért is fizetnék én???

Hisz egyenrangúak vagyunk nem?

(nem, nem vagyunk és soha nem is voltunk /leszünk egyenrangúak az egyész egyenjogúság egy nagy liberálbullshit de ez más téma)

2017. jún. 6. 08:56
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Az előbb már kiderült, hogy itt nem csak az a probléma, hogy randizás terén ilyen érdekes a felfogásod, amire azt lehet mondani, hogy talán van nő akinek ez simán bele fér, de a stílusod borzalmas.

Jössz itt az egyenjogúság dumával jesszusom... Ettől még egy férfi maradjon már férfi. Csak hogy ne kanyarodjunk el a kérdéstől, egy férfi hívjon el egy nőt randira azon van a hangsúly, hogy hívja meg ami magában foglalja, hogy akkor fizessen is. Ettől meghívás szerintem. Aztán a második randit már simán kezdeményezheti a nő amikor viszont ő állja. Nem drága étterembe kell menni, hanem természetesen normális keretek között.

Erre a "dehogy viszek egy szál gazt se" erre én már nem tudok reagálni gondolom ez már inkább az a "csak azért is túlzásba viszem"

2017. jún. 6. 09:12
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom te vagy azaz ember aki az étteremben még azt a pár száz forint borravalót is sajnálja...

Szerintem az már magában egy férfias gesztus ha meghívsz egy nőt valamire. Én nő létemre nem szeretem ha meghívnak, ezért nem is szoktam nagyon elfogadni, de ha szimpatikus a férfi akkor igent mondok. Eleve aki elmegy veled randizni feltételezhetően kedvel, egy kapcsolatért tenni kell valamit és itt most nem azt mondom hogy vegyél ez bazi nagy rózsa csokrot, de komolyan ennyire fáj az a 300Ft? Gondolj bele: "Nem lenne kedved meginni egy kávét? De hozd a pénztárcádat is." A nők szeretnek felnézni egy férfira, de egy ilyen helyzetben elég nehéz lenne (eleve az jönne le ebből, hogy nem túl komolyak a szándékaid). Persze vannak azok az elkeseredettek akiknek már minden mindegy csak legyen valakijük és képesek egy vacsora árát is odaadni, akik férfiak után futkorásznak minden önbecsülésüket feladva próbálnak görcsösen megfelelni, csak végre szeresse őket is valaki... ebben a csoportban tuti sikered lesz. Én viszont szeretnék nő maradni, és ez, olyan férfi mellett lehetséges, aki engedi is.

2017. jún. 6. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!