Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedős randin fizesse...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedős randin fizesse szépen mindenki a maga fogyasztását-nagyon anyagias lennék?

Figyelt kérdés

Miért van mindenki kiakadva rajtam? Ha egy csajjal ismerkedős randira mennék nem tökölök azon ki fizet kinek-senki ne fizessen senkinek. A csaj fizeti szépen a maga fogyasztását és én fizetem szépen a sajátomat. Senki ne fizessen másak egy petákot se. Nem fizetek én senkinek semmit egy pohár vizecskét se de én se várom el persze....

Na mindent kaptam már. Anyagias barom, tahó stb.

Csak ezért? De miért is invesztálnék egy petákot is egy csajsziba az ismerkedős fázisban? Fizet mindenki maga szépen aztán ha... lesz valami a dologból akkor majd később másképp lesz. De a nulladik szinten én meg nem hívom senkit semmire még egy zsíroskenyérre se. De el se várom!

Miért lennék ezért anyagias tahó?

2017. jún. 5. 21:44
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon helyes, egy fillért sem a mocskos ribiknek!!!
2017. jún. 5. 21:46
 2/31 A kérdező kommentje:
Hát mocskos ribikkel én nem randizom...
2017. jún. 5. 21:46
 3/31 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem elég furán jönne ki, ha elhívna egy srác kávézni és ott az asztalnál számolgatná ki mennyit fizet. Kifizetem, nem azzal van a gond, csak elég kellemetlenül érezném magam.
2017. jún. 5. 21:58
 4/31 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem jól csinálod, kérdező. Én is így vagyok ezzel, persze engem is fikáznak emiatt, de nem izgat. :D
2017. jún. 5. 22:08
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem anyagiasság ide vagy oda, ha elhívsz valakit, fizeted, akár randi, akár kolléga, akár ismerős, akármi történik. Aki elhívja a másikat, tartozik annyival, hogy kifizesse az ott elköltött ételét, italát, persze ha nem viszi túlzásba.

Ha a lány hívja el a fiút, ennél bonyolultabb, de ha meghívsz egy lányt egy cukrászdába, eszedbe ne jusson pénzt kérni tőle.

2017. jún. 6. 00:30
 6/31 anonim válasza:
100%
Ha randira vagy valahova "elhivsz" valakit akkor neked kell allnod. Szerintem elso talalkozaskor egy fagyi vagy valami belefer, amit a ferfike fizet. Mert a ferfinek kell elhivni a not , es nem forditva. Ezt jobb ha tudod. De ne engedd magad kihasznalni!
2017. jún. 6. 02:00
 7/31 anonim ***** válasza:
47%

Akkor a válaszolók szerint hívjon meg a csaj téged.

Szerintem is ki ki alapon kell fizetni.

Most harcoljanak a nők az egyenjogúságért,

2017. jún. 6. 04:40
 8/31 A kérdező kommentje:

"Mert a ferfinek kell elhivni a not , es nem forditva. "

Aztán már miért is??? Hol va ez leírva?? hahó 2017van nem 1917!!

Nem erről ugatnak a nők vagy 50 éve hogy egyenjogúság???

Nesze neked egyenjogúság!! Fizessen a nő magának!

Miért is ne. Van pénze van két keze fizessen szépen.

Miért neki azt nem "illik"?? De egyenjogúságról ugatni meg illik?

És ugye a trollok figyelmébe amikor azt mondom a nő fizessen: saját fogyasztását!

Az enyémet azt ne. De én se az övét!!! Mert miért is tenném!!

Egyenjogúak vagyunk nemde? Akkor ... nyasgem.

2017. jún. 6. 08:22
 9/31 A kérdező kommentje:

"eszedbe ne jusson pénzt kérni tőle."

??? Hát épp ez az!! Nem kérek én tőle semmit.

Előttem egy kávé fizetem én. Előttem egy kávé fizeti ő.

Tiszta sor. Nem kérek őn tőle semmit a világon.

2017. jún. 6. 08:23
 10/31 anonim ***** válasza:
65%
Neked volt már barátnőd?
2017. jún. 6. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!