Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy irjak ra erre a lanyra?
Figyelt kérdés
Van egy lany Facebookon, aki folyamatosan lajkolgatja a kepeim, felkoszont szuletesnapom alkalmabol, instagramon is lajkolgat.
Szerintem tetszem neki, viszont eletemben nem talalkoztam meg vele, csak valahogy ismerosom lett Facebookon.
Most pedig ra akarok irni.
Szerintetek hogyan? Nem tudom milyen indokkal tegyem, igy hogy sosem lattam meg es valojaban nem is ismerjuk egymast.
2017. jún. 5. 20:52
1/2 anonim válasza:
Ha meg akarod ismerni az elég indok. Irj rá,kérdezd meg hogy honnan ismeritek egymást s ha nem akkor volna-e kedve megismerni téged. Beszélgettek,majd elhívod valahova s stb.
2/2 anonim válasza:
szerintem elsőként egy 'szia' megteszi :) aztán csak átlag kérdések, mizu, mi a hobbid, stb, ha tényleg bejössz neki, válaszolni fog, meg visszakérdez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!