Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nagyon félek az első randitól,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek az első randitól, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval egy lánnyal írogatok pár órája, és megbeszéltük, hogy a hétvégén elmegyünk valahova, beülünk valahova kávézni vagy teázni. Lesz vajon téma? Ahogy magamat ismerem felszabadult tudok lenni lányok között, de valamiért erre nagyon rástresszelek és aggódom, hogy valamit elrontok, vagy kínos szituáció lesz, esetleg nem lesz közös téma (ettől félek legjobban). Szerintem egy elég jó kinézetű srác vagyok, de valahogy félek attól, hogy lánnyal "úgy" legyek. Egyébként nagyon szép, ezért is stresszelek így. Fiúk, lányok tapasztalatokat írnátok? Lánnyal még nem randiztam, nem is csókolóztam szóval félek. Hogy köszönjek amikor találkozunk? Arra gondoltam amikor elköszönünk rákérdezek, hogy adhatok-e egy puszit. Az kettő legyen vagy három? :D Komoly a kérdés, köszönöm előre az értelmes válaszokat! *16/f*
2017. jún. 5. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt ne mond hogy a puszik száman is stresszelsz? 16 évesen nagyon nem így kellene lereagálni. Én akkor stresszeltem így ha bukásra álltam. Na de lényeg:

-sz*rd le az egészet! Vagyis: vedd lazán s add önmagad,ne stresszelj. Kérdezz rá olyan dolgokra amit nem tudsz róla,s ha kapsz valami közöset akkor van miről beszélni. Elfogy a téma s nincs új? Nevettesd meg,poénkodj,légy kreativ. Hogy köszönj? Kezét csókolom! (Viccelek) szia,hello ahogyan normálisan szoktál. Kérdezd meg a puszit,de annyit adhatsz amennyit akarsz (azért ne épp 100-at). Sok sikert! Ha van még kérdés írj.

2017. jún. 5. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Hat ez a lanytol is fugg, hogy o mennyire beszedes. Ha eleg kozvetlen es nem egy nema kacsa az ilyen szituknal, (mint pl en) akkor nem lesz para. Ha meglatod, Szia/heló ket puszi. Elkoszonosnel azert meg ne adj neki csokot, az meg tul korai lenne. A lenyeg, hogy laza legyel es kedves. :)
2017. jún. 5. 20:09
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Kicsit megnyugtattatok :D Jöhetnek még válaszok

Egyébként a lány beszédes fajta

2017. jún. 5. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Na, gyors leszek mert holnap vizsgázom :(

Szarjd le az egészet, ne stresszelj semmin. Ha beszédes a lány akkor se hagyd hogy sokat beszéljen mert az fog neki lejönni hogy unalmas vagy és nincsenek önálló gondolataid. A lényeg hogy tartsd szóval, és semmin se izgulj. Kezdésképp én általában sulival indítok hogy hova jár mit tanul stb. Utána ha menet közbe valami olyat mond akkor arra mesz tovább például ha vegyész középsuliba jár megérdezheted hogy ezen a pályán akar-e továbbtaunlni vagy bármi. Szinte bármiylen téma végén felhozhatod hogy mi a hobbija, családjával kapcsoaltos kérdések. A lényeg hogy ne stresszelj rá hogy most ő az a lány mert nem. Én is oda voltam ha találtam egy lányt és azt hittem ő az igazi, ő az egyetlen de kur vá ra nem :D Nagyon sok lány van szóval ha nem vagy neki szimpatikus felesleges eröltetni. Ha bejössz neki meg kb mindegy miről beszélsz vele :D

2017. jún. 5. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!