Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Inkabb a hosszu vagy rovid haju lanyok jonnek be?
Általában nekem is a hosszabb hajúak jönnek be, de nem nagyon lehet így általánosítani. Egyrészt mindenkinek más az ízlése, van ismerősöm, aki kimondottan a nagydarab, tényleg dagadt nőket szereti, nincs is ezzel baj, de nekem meg nem jönnek be.
A rövid haj is tud jól állni egy nőnek, ez alapvetően a fejformától függ. Láttam már tüsi hajú csajt is, akinek nagyon jól állt, de egy kerek fejű embernek már nem állna jól.
Neked fura lehet, ha rövidebb lett a hajad, mint szokott lenni, mert nem szoktad meg. Ettől még állhat jól. Kérdezd meg ismerőseidet, hogy őszintén mondják meg, hogy szerintük túl rövid lett-e.
Mindegy, csak nagy cicije legyen!
A tréfát félretéve, elérve egy kort, nekem már nem az számít, hogy milyen hosszú a hölgy haja (az sem, hogy mekkora a melle!).
Valójában azokra a lányokra szoktam nagyon felfigyelni akiknek derékig ér a haja, de az már furcsa ha segg alá ér.
Amúgy pedig egyeltalán nem vagyok válogatós, inkább a szeméyiséged legyen jó, és kiegysnsújozott, mint nagy a melled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!