Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Inkabb a hosszu vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Inkabb a hosszu vagy rovid haju lanyok jonnek be?

Figyelt kérdés

2017. jún. 1. 22:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kopasz:D:D csak vicceltem, egyértelmű hogy hosszú fekete barna vagy szőke én így szeretem Őket :) 19f
2017. jún. 2. 14:30
 12/19 anonim válasza:

Általában nekem is a hosszabb hajúak jönnek be, de nem nagyon lehet így általánosítani. Egyrészt mindenkinek más az ízlése, van ismerősöm, aki kimondottan a nagydarab, tényleg dagadt nőket szereti, nincs is ezzel baj, de nekem meg nem jönnek be.

A rövid haj is tud jól állni egy nőnek, ez alapvetően a fejformától függ. Láttam már tüsi hajú csajt is, akinek nagyon jól állt, de egy kerek fejű embernek már nem állna jól.

Neked fura lehet, ha rövidebb lett a hajad, mint szokott lenni, mert nem szoktad meg. Ettől még állhat jól. Kérdezd meg ismerőseidet, hogy őszintén mondják meg, hogy szerintük túl rövid lett-e.

2017. jún. 3. 12:19
 13/19 Körömcsiga ***** válasza:
Alapvetően a hosszú tetszik, de van olyan lány, akinek a rövid áll jól.
2017. jún. 5. 15:28
 14/19 anonim válasza:
88%
Csakis rövid! A rövid haj kiemeli az arc szépségét, a szemeket, a szájat, és nekem ez az első, amit megnézek. 46/F
2017. jún. 6. 06:48
 15/19 anonim válasza:
Tudom, kisebbségben vagyok, de nekem a rövid, esetleg a még rövidebb jön be inkább. Van egy jó ismerősöm, tüsihajú fiatalasszony, az övé például nagyon tetszik. Jól áll neki, és bármilyen hihetetlen esetleg egyesek számára, ezzel együtt is teljesen nőies a külseje :-)
2017. jún. 6. 21:17
 16/19 Tsorba Kelemen válasza:

Mindegy, csak nagy cicije legyen!

A tréfát félretéve, elérve egy kort, nekem már nem az számít, hogy milyen hosszú a hölgy haja (az sem, hogy mekkora a melle!).

2017. jún. 7. 11:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Hosszú, minimum mellig érő.
2017. jún. 8. 17:07
 18/19 Nikolas Kidman válasza:

Valójában azokra a lányokra szoktam nagyon felfigyelni akiknek derékig ér a haja, de az már furcsa ha segg alá ér.

Amúgy pedig egyeltalán nem vagyok válogatós, inkább a szeméyiséged legyen jó, és kiegysnsújozott, mint nagy a melled.

2017. jún. 11. 07:59
 19/19 jpeter1 ***** válasza:
Hosszú. A páromnak bokáig ér.
2021. febr. 8. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!