Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem tok dönteni 5-10 fiú közt? Leg sziveseben járnék mindel kicsit h úgy könyebb legyen dönteni
irogat csomo fiú vagy 100: snapen, instán, facen mindenhol, abból 5-10 ami jo. nem tok dönteni melyik lenne a jo de akk lerbancoznának ha mindet kipróbálnám pedig az lenne a tuti
milyen modzert tudtok h azért jól döntsek
k*** a tudod kid anyukád
ha írogatnak szerinted? nyomorék
Mi a Fas*, nem neked kérdező hanem a válaszolóknak, akik k*váznak, mi a fas* csak ismételni tudom, akik így reagáltak mint a 11es azok valószínűleg soha a büdös életben nem ismerkedtek még és 40 évesen az lesz a kifogásuk, hogy az a nő már randizott mással így nem akar 2. lenni, könyörgöm egy randi nem egyenlő azzal, hogy leis fekszik vele és igen lehet az 5-10 fiú sok, de nem azt mondta, hogy mindegyikkel elmegy du*gni egy motel szobába....
Kérdező szerintem szűkítsd le a kört 3-4 fiúra, döntsd el mélyen legbelül, hogy kik azok akik valóban simpatikusak és alkalmasabbak lennének hosszútávra és utána menj el azzal a 3-4el külön-külön és ott is mérd fel őket, persze óvatosan, nem mindig mutatja ki mindenki egyből a foga fehérjét, mint a k*vázó 11-es akinek egyetlen problémája, hogy mindenki lesz**ja és egy lány már akkor k*vának tekint, ha nem tetszik az adott lánynak, mert nem bírja elfogadni a kis törékeny kretén egója, mivel mindig mami szoknyája alá bújt , szóval ha magadra vetted az ilyen válaszokat, akkor szerintem felejtsd el az egészet és nyugodj meg, ilyenkor csak jusson az eszedbe, hogy a monitor mögött ülő egyed szimplán lehet hogy csak egy szerencsétlen aki az életben nem bír azonosulni és feljön ide mindenkit negatív kritikával illetni, mert azt hiszi ettől nő majd meg a fa*ka, de csak szimplán sza*d le és jobb lesz :)
"Végig probalod az összest járásilag? aztan döntesz hogy az 55-ös sorszámu?"
Örülök, hogy a szövegértés megy barátom, vagy neked a számok 45től kezdődnek? 100an írnak neki, de csak 5-10el akar/akart elmenni randizni, ugyanúgy a többi válaszba is beleköthetnék, de mindegy lényegtelen éljetek a nyomorotokban, sok sikert a randikhoz kérdező.
Nehány embert eléggé zavar a kérdező sikere. :'D
Szerintem beszélgess egy kicsit mindegyikkel privátban, aztán aki tényleg szimpatikus, azzal menj el egy-két randira, utána már viszont választanod kell.
Sok sikert! c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!