Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyen ürüggyel menjen oda hozzátok egy lány?
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú és szeretném kézbe venni a dolgokat. Csak látásból ismerjük egymást, nem egy suliba járunk de egy helyen van a menzánk és ott szoktam látni. Sokszor bámul, és néha utánam is fordul.
Ha odamegyek hozzá akkor mit mondjak? Mi az ami nem ciki és akár lehet belőle jó dolog? Nem voltam még ilyen helyzetben, eddig a fiúk kezdeményeztek nálam és most félek egy kicsit.
16/l 17/f
2017. máj. 24. 20:32
1/3 anonim válasza:
Ülj le mellé ha tudsz és beszélgessetek.
2/3 anonim válasza:
Nem szeretem a nyomulós lányokat,szóval semmilyennel.
3/3 anonim válasza:
Menj oda! Én mindenképpen örülnék neki, főleg ha el is hív valahova a csaj, de az nagyon bátor dolog ám. :3
Szóval menj oda, max visszautasít, én is azt csinálnám, ha nem tetszik az illető.
Hajrá! 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!