Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagy korkülönbség? A férfi szeptember végén lesz 25, a lány július közepén 16?
Teljesen mellékesen, nincs erre valami törvény??? (alsó korhatár vagy valami)
Egyébként, a kérdező nem írta meg hogy hányadikán születtek, így nem lehet horoszkópot készíteni róluk... :-S
#11 Gyerekek? Mit értesz ezalatt?
Bocs, de 17 évesként tényleg nem értem.
És attól, hogy ez már elvileg más világ, már nem élhetnek tisztességes emberek, akik a koruktól függetlenül szeretik egymást? Egy lány épphogy hamarabb érik, mint egy fiú, ezért egy másik életszakaszban lévő férfit kell keresnie.
És nem, nincs törvény korhatárra. Pontosabban van, de ők bőven benne van. (beleegyezési korhatárnak hívják, és ez is csak a testi kapcsolat létesítésére érvényes, azt semmilyen törvény nem szabályozza, hogy ki kivel puszilózhat, és ki kibe szerethet bele)
Én 14 voltam, exem 27... durván 2 és fél komoly kapcsolatunk volt, most is szeretjük egymást, csak én voltam olyan idióta, hogy dobtam, mert sok volt a vita, meg sokat féltékenykedett.
Egyáltalán nem számít a korkülönbség, ha ismeritek egymást, bíztok a másikban, szerelmesek vagytok, akkor már bele lehet kezdeni a kapcsolatba. De egy huszonéves férfinak vannak szükségletei, így valószínűleg bepróbálkozik, de ha szereti a lányt, akkor nem erőszakkal. Mi speciel csak véletlen tettük meg ezt a lépést, de én hagytam. Így nem jogtalan és nem megerőszakolás (mivel elmúltam akkor már 14). [Hiszen mégiscsak ő segített elfeledtetni velem egy kiskori traumát, és ő volt az első, akivel komolyabban beszéltem (a szüleimmel soha, pont nem érdekeltem őket). Ő is világosított fel...]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!