Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ez nagy korkülönbség? A férfi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagy korkülönbség? A férfi szeptember végén lesz 25, a lány július közepén 16?

Figyelt kérdés
2017. máj. 15. 07:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Én 16 évesen azt mobdom, hogy sok. Az utolsónak pedig üzenem, hogy azért mert a 16-17 éves fiúk mostanában még nagyon gyerekek..
2017. máj. 15. 14:32
 12/30 anonim válasza:
76%
Én 16 voltam amikor a párommal összejöttünk, ő akkor 22 volt. Már három éve együtt vagyunk és nincs semmi gond a korkülönbséggel. Persze a fenti eset tényleg durván hangzik de én adnék egy esélyt rá! :)
2017. máj. 15. 14:43
 13/30 anonim ***** válasza:
0%

Teljesen mellékesen, nincs erre valami törvény??? (alsó korhatár vagy valami)

Egyébként, a kérdező nem írta meg hogy hányadikán születtek, így nem lehet horoszkópot készíteni róluk... :-S

2017. máj. 18. 07:24
 14/30 anonim ***** válasza:

#11 Gyerekek? Mit értesz ezalatt?

Bocs, de 17 évesként tényleg nem értem.

2017. máj. 18. 12:30
 15/30 anonim válasza:
100%
Amikor megismerkedtem a férjemmel én 17 voltam, ő 29. Eleinte én is haboztam, hogy nagy a korkulonbseg, de megismertuk egymást és ki alakult. Legjobb döntés volt. Ennek 12 éve. Most a második gyereket várjuk. 😄
2017. máj. 18. 22:32
 16/30 anonim ***** válasza:

És attól, hogy ez már elvileg más világ, már nem élhetnek tisztességes emberek, akik a koruktól függetlenül szeretik egymást? Egy lány épphogy hamarabb érik, mint egy fiú, ezért egy másik életszakaszban lévő férfit kell keresnie.

És nem, nincs törvény korhatárra. Pontosabban van, de ők bőven benne van. (beleegyezési korhatárnak hívják, és ez is csak a testi kapcsolat létesítésére érvényes, azt semmilyen törvény nem szabályozza, hogy ki kivel puszilózhat, és ki kibe szerethet bele)

2017. máj. 19. 20:49
 17/30 Márics Attila ***** válasza:
26%
Ez a duma a kedvencem, hoga lnyok előbb érnek mint a fiúk. Hát nem tudom, tapasztalataim szerint egy 16 éves fiú és lány értlemi szintje között 0 a különbség.
2017. máj. 19. 22:22
 18/30 Josephine Harkay válasza:
Itt Amerikában börtönbüntetést kaphat egy felnőtt férfi ha elcsábít egy 18 éven alúli leányt. Itt nem erőszakról van szó. Ha mindkettő pl. 15-16 éves, akkor nincs büntetés, de ha az egyik tizenéves 3 évvel fiatalabb mint a másik, akkor az idősebbet büntetik. Csodálom hogy Magyarországon nincs törvény ilyesmivel kapcsolatban.
2017. máj. 20. 08:02
 19/30 anonim ***** válasza:
Ez pedig így van, a mai hímnemű gyerekek még a huszas éveik végén is gyerekek. Természetesen azt gondolják, hogy nem, de amíg anyuci apuci házába mennek haza és nem vezetnek saját háztartást, nincs miért felelősséget vállallni, addig ha tetszik, ha nem, azok. Köztünk 14 év a korkülönbség, 9éve ismerkedtünk, nyáron lesz a lagzi. 18volt a párom anno, mikor megismerkedtünk.
2017. máj. 20. 09:55
 20/30 Birobbarbi válasza:

Én 14 voltam, exem 27... durván 2 és fél komoly kapcsolatunk volt, most is szeretjük egymást, csak én voltam olyan idióta, hogy dobtam, mert sok volt a vita, meg sokat féltékenykedett.

Egyáltalán nem számít a korkülönbség, ha ismeritek egymást, bíztok a másikban, szerelmesek vagytok, akkor már bele lehet kezdeni a kapcsolatba. De egy huszonéves férfinak vannak szükségletei, így valószínűleg bepróbálkozik, de ha szereti a lányt, akkor nem erőszakkal. Mi speciel csak véletlen tettük meg ezt a lépést, de én hagytam. Így nem jogtalan és nem megerőszakolás (mivel elmúltam akkor már 14). [Hiszen mégiscsak ő segített elfeledtetni velem egy kiskori traumát, és ő volt az első, akivel komolyabban beszéltem (a szüleimmel soha, pont nem érdekeltem őket). Ő is világosított fel...]

2017. máj. 20. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!