Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A csaj nem mer eljönni randizn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csaj nem mer eljönni randizni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elkezdtem egy nyolcadikos lánnyal, beszélgetni.

Tök aranyos, érezhetően van kedve velem ismerkedni.

Pár nap intenzív beszélgetés után gondoltam elhívom valahova, mert mivel egy suliba járunk (ő 8 osztályos gimibe), ezért láttuk már egymást, tehát szerintem ennyi netes beszélgetés elég volt hirtelen.

Habizott mindenfélét, hogy mi miatt nem ér rá, pedig lenne kedve. És nem tudja, hogy mikor fog ráérni..

Érezhetően nem mer igent mondani egy találkozóra (vagy ha mégsem ez a szitu, akkor fogalmam sincs).

Sokat mondogatta, hogy nem szeret eljárni otthonról és a tömeget/idegen embereket sem kedveli, tehát gyanítom emiatt nem nagyon akar.

Próbáltam győzködni, mert nekem tényleg az is okés lenne, ha leülnénk egymás mellé és úgy beszélgetnénk Facebookon, csak legyen valami. De mivel nem nagyon válaszol érdemben ebben a témában, ezért hagytam..

Mit tegyek? Várjak és próbáljam meg később újra elhívni?

17/F

2017. máj. 8. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld később, ha nem akarja ne erőltesd.
2017. máj. 8. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Probáld meg olyan helyre elhívni ahol kevés ember van. NE olyan helyre ahol nincsenek, hanem olyanra ahol kevesen vannak. Probálkoz még egy ideig, de ha nem jön össze, hagyjad a francba. Jobbat nem tudok.... :(
2017. máj. 8. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg keresd fel a suliban váratlanul. Egy pár perces beszélgetésre. Talán így kicsit bátrabb lesz.
2017. máj. 8. 19:45
 4/5 anonim válasza:
100%
Lehet hogy csak attól fél hogy a szülei mit szólnának hozzá. Például a barátnőm azért nem mert el menni egy fiúval randizni mert félt elmondani otthon. Főleg hogyha így van nevelve. Szerintem próbálj vele a suliban is beszélgetni. Vagy kérdezd meg hogy nem akar-e sétálni menni veled. A parkba, ott várhatnád vagy valami ilyesmi.. Remélem segítettem valamennyit.
2017. máj. 8. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Először menj oda hozzá te.

Ha tudod, hogy van valamilyen helye, akkor oda hívd.

Ha ilyen nincs, kísérd haza (ha ő is szeretné).

Keress valami helyet, ahova szívesen megy.

2017. máj. 10. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!