Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van rajtam még egy kis súlyfel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rajtam még egy kis súlyfelesleg, ami miatt nem merek elhívni lányokat randizni. Mit tegyek, hogy hívjam el őket?

Figyelt kérdés

Van még rajtam egy kis súlyfelesleg, amin dolgozom, ezért is nem mertem eddig elhívni lányokat randira. Igen, tudom, hogy ciki, de 21 évesen még mindig nem voltam nővel. Félek az emberektől. Mindig azon parázok, hogy a csajok röhögnek, vagy ha a nagyon szép, csinos lányok rám néznek az utcán elég hosszasan, elfog a szorongás, mi van ha azt gondolja, hogy nézd már, a dagadt.... Mit tegyek? Nincs egyáltalán önbizalmam. A szüleim mondják, hogy miért nincs barátnőm.... A lányokat szeretem, nem vagyok meleg, ez a lényeg, de mégsem merem őket elhívni.

Mit tanácsoltok?

2016. júl. 29. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Fogyj le, szerezz onbizalmat aztan csokolom
2016. júl. 29. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Edzés, sok sok edzés (gyúrás és futás) és majd lesz egy elég jó testalkatod amivel büszkén sétálgathatsz és tudni fogod amikor egy szebb lány megnéz erre gondol: "Hmm...hogy kivan gyúrva, vajon van barátnője?"

Bízz magadban, hidd el, hogy megtudod csinálni mutass példát súlyfelesleggel küzdő

2016. júl. 29. 22:06
 3/4 anonim ***** válasza:
...barátaidnak
2016. júl. 29. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:
szerezz önbizalmat elsősorban. Igen van akinek az segít ha nekiáll edzeni, mert attól jobban kezdi érezni magát fittebbnek egészségesebbnek magabíztosabbnak. :) nekem is ez segített csaj létemre,hogy leadtam picit a hájamból de tényleg xd de ha neked ez nem válik be fogadd el önmagad úgy ahogy vagy egy kis súlyfelesleg kicsit se gáz sőt én pl azt szeretem ha egy fiúnak van kis pocakja. Amig egészséges valaki addig nem gáz. Sok csajnak a mackós pasik jönnek be és azok akiken van egy kis súlyfelesleg. Hidd el egy lány aki rád mosolyogo és érdeklődő az nem kiröhögni akar főleg ha kedves és normális azt nyugodtan elhívhatod randizni nem fog kiröhögni és a fejedet se leharapni :) Ha hosszasan néznek is pozítívabb jel :) Olvass önbizalomnövelő könyveket nézzél önbizalomnövelő videókat előadásokat. Vannak jó előadások pszihológusoktól is :) tölts ki önismereti teszteket. És probálkozz ami a legfontosabb mert végülis gyakorlat teszi a mestert :) Mosolyogj az mindenkinek bejön :) Hitesd el magaddal,hogy magabiztos vagy és igenis jóképű vagy és szexi :))) ha sokáig mondogatod magadnak elhiszed és elfogadod magad akkor pedig minden rendben lesz :) Neten is ismerkedhetsz,de szerintem élőben az igazi :) úgyhogy mosolygj és légy bátor :) higgy magadban és menni fog ne félj a csalódástól, mert később lehet megbánsz dolgokat :) És ne érezd magad rosszul, amitt,hogy nem volt barátnőd még. Igen nehéz, de emiatt nem vagy rossz ember, sőt :) Nekem se volt még barátom én is 21 éves lány vagyok :D de ilyen az élet egyszer elhozza azt amit kell :)
2016. júl. 30. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!