Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi nem a városban hanem a fiúnál?
Megismerkedtem egy fórumon egy sráccal,beszélgettünk már neten 1-2 hónapig,és azt szeretné hogy az első randink nála legyen,én kicsit furcsának tartom ezt,pláne hogy én még szűz vagyok,és azért egyből az ő házába talizni...Vagy csak túlreagálom?
18L,17F
a véleményünket kérdezted. megmondtuk, méghozzá szerintem normálisan. nem szabad első randin felmenni valakihez, amíg nem találkoztok először előben. ha ennek ellenére menni akarsz, az a te dolgod.
s az, hogy telefonon hívogat, még mindig nem jelenti, hogy minden rendben van. a saját érdekedben mondjuk, hogy ne tedd.
menjetek el kávézni, mozizni stb stb. ha minden rendben, akkor legközelebb felmehetsz hozzá, ha nagyon akarsz, de jobb nem elsietni s várni ezzel 3-4 alkalmat akár.
#16: Les.zopnál egy olyan embert, akivel még nem is találkoztál élőben, rögtön első alkalommal? Ráadásul szűzen.
Szomorú,hogy vannak ilyen lányok. Ezzel mindent elmondtam. Ilyen könnyen kapható lányok nem is kellenének kapcsolatra.
#18: A 18 nem majdnem 20. De ez tök mindegy.
Amire te készülsz, ilyet csak a ri.bancok csinálnak. Az pedig nem korfüggő. Márpedig ez könnyen kapható viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!